5 prieskonių mišinys (kinų pagardas)

Padažai 319 Atnaujinta: 2020 06 02 Įkelta:
5 prieskonių mišinys (kinų pagardas)
  • Porcijos: 1
  • Paruošimo laikas: 10 min
  • Sunkumas: Lengva
Spausdinti

Jei jums patinka patiekalai su kinietiškais skonio ir aromato motyvais, rekomenduoju paruošti šį mišinį ir laikyti sandariai uždarytame inde, naudojant pagal poreikį.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Žvaigždinį anyžių ir cinamoną suskaidome į mažus gabalėlius.
  2. Visus 5 prieskonius dėkite ant sausos keptuvės, įkaitintos ant vidutinės ugnies, ir pakepinkite, maišydami, kol užuosite ryškų prieskonių kvapą (svarbu jų neperkepti ir nesudeginti, todėl būkite atsargūs!).
  3. Prieskonius suberkite į kavos malūnėlį ar trintuvą. Susmulkinkite į miltelius.
  4. Laikykite uždarame inde.

5 prieskonių mišinys (kinų pagardas)



  • Porcijos: 1
  • Paruošimo laikas: 10
  • Sunkumas: Lengva

Jei jums patinka patiekalai su kinietiškais skonio ir aromato motyvais, rekomenduoju paruošti šį mišinį ir laikyti sandariai uždarytame inde, naudojant pagal poreikį.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Žvaigždinį anyžių ir cinamoną suskaidome į mažus gabalėlius.
  2. Visus 5 prieskonius dėkite ant sausos keptuvės, įkaitintos ant vidutinės ugnies, ir pakepinkite, maišydami, kol užuosite ryškų prieskonių kvapą (svarbu jų neperkepti ir nesudeginti, todėl būkite atsargūs!).
  3. Prieskonius suberkite į kavos malūnėlį ar trintuvą. Susmulkinkite į miltelius.
  4. Laikykite uždarame inde.
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą