Amerikietiški blynai "PanCake"

Iš miltų 1447 Atnaujinta: 2020 01 20 Įkelta:
Amerikietiški blynai
  • Porcijos: 4
  • Paruošimo laikas: 30 min
  • Sunkumas: Lengva
Spausdinti

Šie blynai yra lengvi ir purūs. Jie nėra per saldūs ir kvepia vanile, todėl yra ypač skanūs. Šiuos blynus lengva paskaninti su uogomis ar riešutais. O kur dar klevų sirupas...

Ingredientai

Nurodymai

  1. Vidutiniame dubenyje išplakite miltus, cukrų, kepimo miltelius ir druską.
  2. Pašildykite pieną.
  3. Išplakite pašildytą pieną, kiaušinį, tirpintą sviestą ir vanilės ekstraktą.
  4. Keptuvę lengvai ištepkite sviestu. Į keptuvę dėkite šaukštą tešlos ir suformuokite apvalų blyną.
  5. Kai kraštai atrodo sausi, o ant viršutinių blyno paviršių pradeda atsirasti burbuliukų, apverskite. Tai trunka apie 2 minutes. Kai apkeps, kepkite dar 1–2 minutes arba kol lengvai paruduos ir iškeps vidurys.
  6. Nedelsdami patiekite su šiltu sirupu, sviestu ir uogomis.

Amerikietiški blynai "PanCake"



  • Porcijos: 4
  • Paruošimo laikas: 30
  • Sunkumas: Lengva

Šie blynai yra lengvi ir purūs. Jie nėra per saldūs ir kvepia vanile, todėl yra ypač skanūs. Šiuos blynus lengva paskaninti su uogomis ar riešutais. O kur dar klevų sirupas...

Ingredientai

Nurodymai

  1. Vidutiniame dubenyje išplakite miltus, cukrų, kepimo miltelius ir druską.
  2. Pašildykite pieną.
  3. Išplakite pašildytą pieną, kiaušinį, tirpintą sviestą ir vanilės ekstraktą.
  4. Keptuvę lengvai ištepkite sviestu. Į keptuvę dėkite šaukštą tešlos ir suformuokite apvalų blyną.
  5. Kai kraštai atrodo sausi, o ant viršutinių blyno paviršių pradeda atsirasti burbuliukų, apverskite. Tai trunka apie 2 minutes. Kai apkeps, kepkite dar 1–2 minutes arba kol lengvai paruduos ir iškeps vidurys.
  6. Nedelsdami patiekite su šiltu sirupu, sviestu ir uogomis.
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą