Amerikietiškų mielinių spurgų receptas

Iš miltų 139 Atnaujinta: 2020 06 03 Įkelta:
Amerikietiškų mielinių spurgų receptas
  • Porcijos: 6
  • Paruošimo laikas: 160 min
  • Sunkumas: Vid. sunkumo
Spausdinti

Tai turbūt geriausios spurgos. Šių spurgų žavesys yra tas, kad net kitą dieną po kepimo jos išlieka šviežios ir minkštos. Pasigaminkite greitai ir lengvai pagal žemiau pateiktą receptą.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Mieles ištirpiname piene. Įpilkite kambario temperatūroje ištirpinto sviesto, įmuškite kiaušinius, cukrų ir druską.
  2. Sumaišykite. Palaipsniui įpildami miltų, minkykite tešlą. Jei reikia, įpilkite daugiau miltų, kad tešla būtų minkšta, elastinga ir neliptų prie rankų.
  3. Iš tešlos suformuokite rutulį, dėkite į aliejumi išteptą dubenį, uždenkite maistine plėvele ir padėkite į šiltą vietą, kad iškiltų. Tai užtruks apie 1,5–2 valandas - per tą laiką tešlos tūris turėtų padvigubėti.
  4. Tešlą suspauskite, iškočiokite į maždaug 2 cm storio sluoksnį.
  5. Iškirpkite apskritimus, tam panaudokite didesnį puoduką.
  6. Taurele išpjaukite nedideles skylutes centre.
  7. Palikite 15-20 minučių kambario temperatūroje, kad spurgos iškiltų. Įkaitinkite aliejų ir kepkite spurgas iki aukso rudos spalvos iš abiejų pusių, maždaug 3 minutes iš vienos pusės.
  8. Iškeptas spurgas padėkite ant popierinių rankšluosčių, kad pertekliniai riebalai nuvarvėtų.
  9. Tada pavoliokite į cukraus pudros ir cinamono mišinį.
  10. Skanaus!

Amerikietiškų mielinių spurgų receptas



  • Porcijos: 6
  • Paruošimo laikas: 160
  • Sunkumas: Vid. sunkumo

Tai turbūt geriausios spurgos. Šių spurgų žavesys yra tas, kad net kitą dieną po kepimo jos išlieka šviežios ir minkštos. Pasigaminkite greitai ir lengvai pagal žemiau pateiktą receptą.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Mieles ištirpiname piene. Įpilkite kambario temperatūroje ištirpinto sviesto, įmuškite kiaušinius, cukrų ir druską.
  2. Sumaišykite. Palaipsniui įpildami miltų, minkykite tešlą. Jei reikia, įpilkite daugiau miltų, kad tešla būtų minkšta, elastinga ir neliptų prie rankų.
  3. Iš tešlos suformuokite rutulį, dėkite į aliejumi išteptą dubenį, uždenkite maistine plėvele ir padėkite į šiltą vietą, kad iškiltų. Tai užtruks apie 1,5–2 valandas - per tą laiką tešlos tūris turėtų padvigubėti.
  4. Tešlą suspauskite, iškočiokite į maždaug 2 cm storio sluoksnį.
  5. Iškirpkite apskritimus, tam panaudokite didesnį puoduką.
  6. Taurele išpjaukite nedideles skylutes centre.
  7. Palikite 15-20 minučių kambario temperatūroje, kad spurgos iškiltų. Įkaitinkite aliejų ir kepkite spurgas iki aukso rudos spalvos iš abiejų pusių, maždaug 3 minutes iš vienos pusės.
  8. Iškeptas spurgas padėkite ant popierinių rankšluosčių, kad pertekliniai riebalai nuvarvėtų.
  9. Tada pavoliokite į cukraus pudros ir cinamono mišinį.
  10. Skanaus!
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą