Ant grotelių keptos aštrios krevetės

Užkandžiai 275 Atnaujinta: 2020 04 25 Įkelta:
Ant grotelių keptos aštrios krevetės
  • Porcijos: 4
  • Paruošimo laikas: 30 min
  • Sunkumas: Lengva
Spausdinti

Kadangi sezonas jau įgauną pagreitį, pateikiame neeilinį patiekalą arba užkandį ruoštą ant grotelių kepsninėje.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Kiekvienoje krevetėje padarykite pjūvį išilgai nugaros ir pašalinkite juodą juostelę (stemplę).
  2. Sudėkite visus ingredientus į dubenį (supilkite sojos padažą, čili padažą, pusės apelsino sultis ir 2 šaukštelius apelsinų žievelės). Įdėkite druskos pagal skonį. Viską išmaišykite.
  3. Į kepsninę įmontuokite ketaus groteles. Pašildykite iki 250 laipsnių temperatūros.
  4. Krevetes sudėkite ant grotelių.
  5. Uždarykite ir kepkite 2-3 minutes. Atidarykite dangtį, apverskite krevetes, vėl uždarykite ir kepkite dar 1–2 minutes. Krevetes išimkite iš grotelių ir patiekite su šviežiomis daržovėmis ir sojos padažu.

Ant grotelių keptos aštrios krevetės



  • Porcijos: 4
  • Paruošimo laikas: 30
  • Sunkumas: Lengva

Kadangi sezonas jau įgauną pagreitį, pateikiame neeilinį patiekalą arba užkandį ruoštą ant grotelių kepsninėje.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Kiekvienoje krevetėje padarykite pjūvį išilgai nugaros ir pašalinkite juodą juostelę (stemplę).
  2. Sudėkite visus ingredientus į dubenį (supilkite sojos padažą, čili padažą, pusės apelsino sultis ir 2 šaukštelius apelsinų žievelės). Įdėkite druskos pagal skonį. Viską išmaišykite.
  3. Į kepsninę įmontuokite ketaus groteles. Pašildykite iki 250 laipsnių temperatūros.
  4. Krevetes sudėkite ant grotelių.
  5. Uždarykite ir kepkite 2-3 minutes. Atidarykite dangtį, apverskite krevetes, vėl uždarykite ir kepkite dar 1–2 minutes. Krevetes išimkite iš grotelių ir patiekite su šviežiomis daržovėmis ir sojos padažu.
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą