Antis kepta apelsinų marinate (Šv. Kalėdų stalo pažiba)

Mėsa 79 Atnaujinta: 2020 11 21 Įkelta:
Antis kepta apelsinų marinate (Šv. Kalėdų stalo pažiba)
  • Porcijos: 6
  • Paruošimo laikas: 120 min
  • Sunkumas: Vid. sunkumo
Spausdinti

Tobulo skonio ir išvaizdos kepta antis su apelsinų marinatu. Papuoš jūsų Šv. Kalėdų stalą.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Antį nuplauname, nusausiname popieriniu rankšluoščiu. Sumaišome visus marinato ingredientus ir įtriname antį iš išorės ir vidaus, apvyniojame maistine plevele ir paliekame marinuotis šaldytuve per naktį. Anties krūtinėlę pabadome šakute, dėdame į kepimo rankovę ir kepame 180 lapsnių temperatūroje 1,5 val. Atsargiai prapjauname kepimo rankovės viršų, antį pašlakstome susidarusiais riebalais, kepame dar apie 30-40 min, kol gražiai apskrunda. Antį įsukame į foliją ir paliekame pastovėti apie 15-20 min.

Antis kepta apelsinų marinate (Šv. Kalėdų stalo pažiba)



  • Porcijos: 6
  • Paruošimo laikas: 120
  • Sunkumas: Vid. sunkumo

Tobulo skonio ir išvaizdos kepta antis su apelsinų marinatu. Papuoš jūsų Šv. Kalėdų stalą.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Antį nuplauname, nusausiname popieriniu rankšluoščiu. Sumaišome visus marinato ingredientus ir įtriname antį iš išorės ir vidaus, apvyniojame maistine plevele ir paliekame marinuotis šaldytuve per naktį. Anties krūtinėlę pabadome šakute, dėdame į kepimo rankovę ir kepame 180 lapsnių temperatūroje 1,5 val. Atsargiai prapjauname kepimo rankovės viršų, antį pašlakstome susidarusiais riebalais, kepame dar apie 30-40 min, kol gražiai apskrunda. Antį įsukame į foliją ir paliekame pastovėti apie 15-20 min.
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą