Apelsinų skonio keksiukų receptas

Keksai 164 Atnaujinta: 2020 03 29 Įkelta:
Apelsinų skonio keksiukų receptas
  • Porcijos: 12
  • Paruošimo laikas: 35 min
  • Sunkumas: Lengva
Spausdinti

Šie skaniai kvepiantys apelsininiai keksai yra greitai paruošiami. Tešlos pagaminimas užtruks vos 10 minučių, kepimas - 20-25 minutes. Net jūsų vaikas tai gali pagaminti. Todėl, jei jums reikia greitai paruošiamo deserto prie arbatos ar kavos - pasinaudokite šiuo receptu.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Sviestą išplakite su cukrumi iki kreminės masės.
  2. Įmuškite kiaušinius po vieną, gerai išplakite po kiekvieno kiaušinio įmušimo. Įpilkite grietinės, 50 ml apelsinų sulčių bei 1 valgomą šaukštą apelsino žievelės. Vėl išplakite. Pamažu suberkite išsijotus miltus su soda ir kepimo milteliais.
  3. Išmaišykite tešlą.
  4. Įpilkite smulkiai pjaustytų cukruotų vaisių (jei juos žadate naudoti).
  5. Sumaišykite.
  6. Paimkite popierines keksiukų formeles ir į kiekvieną formą įdėkite tešlos. Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20-25 minutes.
  7. Išimkite, atvėsinkite ir patiekite.

Apelsinų skonio keksiukų receptas



  • Porcijos: 12
  • Paruošimo laikas: 35
  • Sunkumas: Lengva

Šie skaniai kvepiantys apelsininiai keksai yra greitai paruošiami. Tešlos pagaminimas užtruks vos 10 minučių, kepimas - 20-25 minutes. Net jūsų vaikas tai gali pagaminti. Todėl, jei jums reikia greitai paruošiamo deserto prie arbatos ar kavos - pasinaudokite šiuo receptu.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Sviestą išplakite su cukrumi iki kreminės masės.
  2. Įmuškite kiaušinius po vieną, gerai išplakite po kiekvieno kiaušinio įmušimo. Įpilkite grietinės, 50 ml apelsinų sulčių bei 1 valgomą šaukštą apelsino žievelės. Vėl išplakite. Pamažu suberkite išsijotus miltus su soda ir kepimo milteliais.
  3. Išmaišykite tešlą.
  4. Įpilkite smulkiai pjaustytų cukruotų vaisių (jei juos žadate naudoti).
  5. Sumaišykite.
  6. Paimkite popierines keksiukų formeles ir į kiekvieną formą įdėkite tešlos. Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20-25 minutes.
  7. Išimkite, atvėsinkite ir patiekite.
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą