Apelsinų žievelės šokolade

Desertai 37 Atnaujinta: 2020 11 21 Įkelta:
Apelsinų žievelės šokolade
  • Porcijos: 3
  • Paruošimo laikas: 35 min
  • Sunkumas: Lengva
Spausdinti

Viena iš idėjų papuošti Šv. Kalėdų stalą - apelsinų žievelės šokolade. Skanaus!

Ingredientai

Nurodymai

  1. Apelsiną kelis kartus nuplikyti verdančiu vandeniu, gerai nušveisti.
  2. Supjaustyti ketvirčiais ir gražiai nulupti žieves. Jas dėti į puodą, užpilti cukrumi ir vandeniu, kad apsemtų. Pavirti apie 30 min, kol suminkštės.
  3. Išvirusias žieves atvėsinti, supjaustyti juostelėmis. Šokoladą ištirpdyti vandens vonelėje ir į jį merkti po vieną žievelę.
  4. Jas dėti ant kepimo popieriumi padengtos skardos ir nejudinti, kol atvės. Aš kišau į šaldiklį, kad greičiau atvėstų. Ir vuolia – saldainiai-stalo puošmena paruošta.
  5. Prieš tiekiant ant stalo laikyti šaldytuve.

Apelsinų žievelės šokolade



  • Porcijos: 3
  • Paruošimo laikas: 35
  • Sunkumas: Lengva

Viena iš idėjų papuošti Šv. Kalėdų stalą - apelsinų žievelės šokolade. Skanaus!

Ingredientai

Nurodymai

  1. Apelsiną kelis kartus nuplikyti verdančiu vandeniu, gerai nušveisti.
  2. Supjaustyti ketvirčiais ir gražiai nulupti žieves. Jas dėti į puodą, užpilti cukrumi ir vandeniu, kad apsemtų. Pavirti apie 30 min, kol suminkštės.
  3. Išvirusias žieves atvėsinti, supjaustyti juostelėmis. Šokoladą ištirpdyti vandens vonelėje ir į jį merkti po vieną žievelę.
  4. Jas dėti ant kepimo popieriumi padengtos skardos ir nejudinti, kol atvės. Aš kišau į šaldiklį, kad greičiau atvėstų. Ir vuolia – saldainiai-stalo puošmena paruošta.
  5. Prieš tiekiant ant stalo laikyti šaldytuve.
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą