Baltarusiški lietiniai blynai iš grikių miltų

Iš miltų 242 Atnaujinta: 2020 02 22 Įkelta:
Baltarusiški lietiniai blynai iš grikių miltų
  • Porcijos: 12 žm.
  • Paruošimo laikas: 25 min
  • Sunkumas: Lengva
  • Įvertinkite:
Spausdinti

Šiuos nuostabius grikių blynus labai skanu patiekti su uogiene, medumi ar įvairaus skonio sirupais. Rekomenduojame kiekvieną blyną sutepti sviestu - taip jie pasidarys minkštesni ir kvapnesni.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Sumaišykite ir išsijokite kvietinius ir grikių miltus.
  2. Atskirame dubenyje suplakite kiaušinį ir pieną.
  3. Lėtai supilkite pieno mišinį į miltus ir sumaišykite tešlą. Įdėkite cukraus ir druskos pagal skonį, sumaišykite.
  4. Blynus kepkite aliejumi pateptoje keptuvėje. Rekomenduojame kepti apie po pusę minutės iš vienos pusės ir iš kitos.
  5. Iškeptus skaniuosius blynus sutepkite sviestu.

Baltarusiški lietiniai blynai iš grikių miltų



  • Porcijos: 12 žm.
  • Paruošimo laikas: 25
  • Sunkumas: Lengva

Šiuos nuostabius grikių blynus labai skanu patiekti su uogiene, medumi ar įvairaus skonio sirupais. Rekomenduojame kiekvieną blyną sutepti sviestu - taip jie pasidarys minkštesni ir kvapnesni.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Sumaišykite ir išsijokite kvietinius ir grikių miltus.
  2. Atskirame dubenyje suplakite kiaušinį ir pieną.
  3. Lėtai supilkite pieno mišinį į miltus ir sumaišykite tešlą. Įdėkite cukraus ir druskos pagal skonį, sumaišykite.
  4. Blynus kepkite aliejumi pateptoje keptuvėje. Rekomenduojame kepti apie po pusę minutės iš vienos pusės ir iš kitos.
  5. Iškeptus skaniuosius blynus sutepkite sviestu.
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą

Naujienos

Įveskite savo el. paštą, kad gautumėte naujausius receptus.