Baravykų ir moliūgų sriuba

Sriuba 86 Atnaujinta: 2020 11 20 Įkelta:
Baravykų ir moliūgų sriuba
  • Porcijos: 4
  • Paruošimo laikas: 30 min
  • Sunkumas: Lengva
Spausdinti

Puiki sveikai mitybai tinkanti sriuba iš moliūgų ir baravykų. Puikiai tiks pietums.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Džiovintus grybus užpilti vandeniu. Palikti 15-20 min. išbrinkti.
  2. Svogūnus supjaustyti kubeliais, morkas griežinėliais, sudėti į puodą. Užkaisti vidutinę ugnį, įdėti šaukštą ghee sviesto, suberti visus prieskonius. Maišant pakepinti 2-3 minutes. Jei ims traukti prie puodo, Įpilkite šaukštą vandens.
  3. Moliūgą supjaustyti kubeliais 5×5 cm, suberti į puodą. Įpilti 200 ml verdančio vandens ir užvirti. Virti apie 5 min. Po to viską suplakti smulkintuvu (blenderiu), gardinti grietine, aliejumi, sėklomis, kapotomis petražolėmis.

Baravykų ir moliūgų sriuba



  • Porcijos: 4
  • Paruošimo laikas: 30
  • Sunkumas: Lengva

Puiki sveikai mitybai tinkanti sriuba iš moliūgų ir baravykų. Puikiai tiks pietums.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Džiovintus grybus užpilti vandeniu. Palikti 15-20 min. išbrinkti.
  2. Svogūnus supjaustyti kubeliais, morkas griežinėliais, sudėti į puodą. Užkaisti vidutinę ugnį, įdėti šaukštą ghee sviesto, suberti visus prieskonius. Maišant pakepinti 2-3 minutes. Jei ims traukti prie puodo, Įpilkite šaukštą vandens.
  3. Moliūgą supjaustyti kubeliais 5×5 cm, suberti į puodą. Įpilti 200 ml verdančio vandens ir užvirti. Virti apie 5 min. Po to viską suplakti smulkintuvu (blenderiu), gardinti grietine, aliejumi, sėklomis, kapotomis petražolėmis.
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą