Blynai arba lietiniai su pievagrybiais ir kumpiu

Iš miltų 487 Atnaujinta: 2020 02 22 Įkelta:
Blynai arba lietiniai su pievagrybiais ir kumpiu
  • Porcijos: 4
  • Paruošimo laikas: 30 min
  • Sunkumas: Lengva
Spausdinti

Puikus patiekalas Užgavėnėms - neįprasto skonio, bet lengvai paruošiami lietiniai su šonine ir pievagrybiais!

Ingredientai

Nurodymai

  1. Įkulkite į dubenėlį kiaušinius, įdėkite druskos ir cukraus. Tada įpilkite pieno.
  2. Dėkite miltus ir išmaišykite. Tešla turi gautis tokios konsistencijos, kaip skysta grietinė.
  3. Grybus supjaustykite ir pakepinkite aliejuje. Sumaišykite juos su smulkiai supjaustytu sūriu ir kumpiu.
  4. Patepkite keptuvę aliejumi. Su sriubos samčiu įpilkite tešlos į keptuvę ir tolygiai vartant keptuvę paskirstykite tešlą, kad pilnai pasidengtų keptuvėje. Ant viršaus užbarstykite pakeptų pievagrybių mišinio. Ant viršaus užpilkite šiek tiek tešlos
  5. Greitai ir atsargiai apverskite blyną.
  6. Kartokite procedūrą, kol tešla ir įdaras pasibaigs.

Blynai arba lietiniai su pievagrybiais ir kumpiu



  • Porcijos: 4
  • Paruošimo laikas: 30
  • Sunkumas: Lengva

Puikus patiekalas Užgavėnėms - neįprasto skonio, bet lengvai paruošiami lietiniai su šonine ir pievagrybiais!

Ingredientai

Nurodymai

  1. Įkulkite į dubenėlį kiaušinius, įdėkite druskos ir cukraus. Tada įpilkite pieno.
  2. Dėkite miltus ir išmaišykite. Tešla turi gautis tokios konsistencijos, kaip skysta grietinė.
  3. Grybus supjaustykite ir pakepinkite aliejuje. Sumaišykite juos su smulkiai supjaustytu sūriu ir kumpiu.
  4. Patepkite keptuvę aliejumi. Su sriubos samčiu įpilkite tešlos į keptuvę ir tolygiai vartant keptuvę paskirstykite tešlą, kad pilnai pasidengtų keptuvėje. Ant viršaus užbarstykite pakeptų pievagrybių mišinio. Ant viršaus užpilkite šiek tiek tešlos
  5. Greitai ir atsargiai apverskite blyną.
  6. Kartokite procedūrą, kol tešla ir įdaras pasibaigs.
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą