Blynai su vištienos kepenėlių, kriaušių ir garstyčių padažu

Mėsa 0 Atnaujinta: 2020 01 15 Įkelta:
Blynai su vištienos kepenėlių, kriaušių ir garstyčių padažu Blynai su vištienos kepenėlių, kriaušių ir garstyčių padažu Blynai su vištienos kepenėlių, kriaušių ir garstyčių padažu
  • Porcijos: 3
  • Paruošimo laikas: 20 min
  • Sunkumas: Lengva
Spausdinti

Be galo skanūs blynai su vištiena ir tiesiog stebuklingu kriaušių - garstyčių padažu. Puikus patiekalas visavertei vakarienei.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Sumaišykite garstyčias (1 valg. šaukštą) su 3 valg. šaukštai alyvuogių aliejaus.
  2. Padėkite keptuvę ant stiprios ugnies.
  3. Jame įkaitinkite aliejų: 1 valgomasis šaukštas sviesto + 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus.
  4. Kai sviestas ištirps, į keptuvę dėkite kepenų gabaliukus. Pamaišykite, kad kepenėlės apkeptų. Kepkite 2-3 minutes.
  5. Dabar keptuvėje su kepenų gabaliukais supilkite 3 šaukštus balzaminio acto, įdėkite šiek tiek druskos. Maišykite, kol actas sutirštės.
  6. Nuimkite keptuvę nuo viryklės.
  7. Kriaušę nulupkite ir supjaustykite plonais griežinėliais arba susmulkinkite trintuvu.
  8. Į blyno centrą įdėkite kriaušės griežinėlių, ant viršaus - kepenėlių griežinėlių, tada užpilkite garstyčių ir sviesto padažu. Įpilkite kelis lašus citrinos ir lengvai uždenkite įdarą kita blyno puse.

Blynai su vištienos kepenėlių, kriaušių ir garstyčių padažu



  • Porcijos: 3
  • Paruošimo laikas: 20
  • Sunkumas: Lengva

Be galo skanūs blynai su vištiena ir tiesiog stebuklingu kriaušių - garstyčių padažu. Puikus patiekalas visavertei vakarienei.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Sumaišykite garstyčias (1 valg. šaukštą) su 3 valg. šaukštai alyvuogių aliejaus.
  2. Padėkite keptuvę ant stiprios ugnies.
  3. Jame įkaitinkite aliejų: 1 valgomasis šaukštas sviesto + 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus.
  4. Kai sviestas ištirps, į keptuvę dėkite kepenų gabaliukus. Pamaišykite, kad kepenėlės apkeptų. Kepkite 2-3 minutes.
  5. Dabar keptuvėje su kepenų gabaliukais supilkite 3 šaukštus balzaminio acto, įdėkite šiek tiek druskos. Maišykite, kol actas sutirštės.
  6. Nuimkite keptuvę nuo viryklės.
  7. Kriaušę nulupkite ir supjaustykite plonais griežinėliais arba susmulkinkite trintuvu.
  8. Į blyno centrą įdėkite kriaušės griežinėlių, ant viršaus - kepenėlių griežinėlių, tada užpilkite garstyčių ir sviesto padažu. Įpilkite kelis lašus citrinos ir lengvai uždenkite įdarą kita blyno puse.
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą