Bolivinės balandos ir avižų granola

Desertai 86 Atnaujinta: 2020 11 16 Įkelta:
Bolivinės balandos ir avižų granola
  • Porcijos: 2
  • Paruošimo laikas: 30 min
  • Sunkumas: Lengva
Spausdinti

Bolivinė palanda su avižų granola. Puikus pasirinkimas sveikam desertui.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Orkaitę įkaitinti iki 160 laipsnių.
  2. Bolivinę balandą sumaišyti kartu su avižomis ir riešutų-sėklų mišiniu.
  3. Kokosų aliejų ištirpinti su klevų sirupu ar medumi iki vientisos masės. Supilti į sausų ingredientų mišinį, įberti žiupsnelį druskos ir viską gerai išmaišyti.
  4. Masę suberti ant kepimo popieriumi išklotos skardos, tolygiai paskirstyti ir kepti orkaitėje apie 20 min. Tuomet permaišyti ir kepti dar 5-10 min., kol apskrus ir taps tamsios auksinės spalvos.
  5. Iškepusią granolą atvėsinti ir valgyti su pienu ar jogurtu. Likusią granolą sudėti į sandarų indą ir laikyti kambario temperatūroje iki 2 savaičių.

Bolivinės balandos ir avižų granola



  • Porcijos: 2
  • Paruošimo laikas: 30
  • Sunkumas: Lengva

Bolivinė palanda su avižų granola. Puikus pasirinkimas sveikam desertui.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Orkaitę įkaitinti iki 160 laipsnių.
  2. Bolivinę balandą sumaišyti kartu su avižomis ir riešutų-sėklų mišiniu.
  3. Kokosų aliejų ištirpinti su klevų sirupu ar medumi iki vientisos masės. Supilti į sausų ingredientų mišinį, įberti žiupsnelį druskos ir viską gerai išmaišyti.
  4. Masę suberti ant kepimo popieriumi išklotos skardos, tolygiai paskirstyti ir kepti orkaitėje apie 20 min. Tuomet permaišyti ir kepti dar 5-10 min., kol apskrus ir taps tamsios auksinės spalvos.
  5. Iškepusią granolą atvėsinti ir valgyti su pienu ar jogurtu. Likusią granolą sudėti į sandarų indą ir laikyti kambario temperatūroje iki 2 savaičių.
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą