Brandintas jautienos antrekotas grilyje

Grill (Kamado) 76 Atnaujinta: 2020 10 26 Įkelta:
Brandintas jautienos antrekotas grilyje
  • Porcijos: 4
  • Paruošimo laikas: 16 min
  • Sunkumas: Lengva
Spausdinti

Štai taip paruoštą jautieną galite valgyti su salotomis kaip karštą patiekalą arba naudoti salotoms su jautiena, picoms ir kt.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Įkaitinkite kepsninę iki 250 *C laipsnių.
  2. Alyvuogių aliejų sumaišykite su grūdėtomis garstyčiomis ir cukrumi. Jautienos gabalėlius gerai įtrinkite alyvuogių aliejumi, išmasažuokite tiesiog.
  3. Dėkite ant įkaitintų grotelių, uždenkite dangčiu ir kepkite po 8 min iš abiejų pusių.
  4. Prieš apverčiant aptepkite likusiu marinatu.
  5. Viskas! Taip paprasta ir lengva. Išėmę mėsą nepulkite jos pjaustyti, bet ištekės sultys. Leiskite jai pailsėti 3-5 min.
  6. Pagardinkite stambia druska ir pipirais.

Brandintas jautienos antrekotas grilyje



  • Porcijos: 4
  • Paruošimo laikas: 16
  • Sunkumas: Lengva

Štai taip paruoštą jautieną galite valgyti su salotomis kaip karštą patiekalą arba naudoti salotoms su jautiena, picoms ir kt.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Įkaitinkite kepsninę iki 250 *C laipsnių.
  2. Alyvuogių aliejų sumaišykite su grūdėtomis garstyčiomis ir cukrumi. Jautienos gabalėlius gerai įtrinkite alyvuogių aliejumi, išmasažuokite tiesiog.
  3. Dėkite ant įkaitintų grotelių, uždenkite dangčiu ir kepkite po 8 min iš abiejų pusių.
  4. Prieš apverčiant aptepkite likusiu marinatu.
  5. Viskas! Taip paprasta ir lengva. Išėmę mėsą nepulkite jos pjaustyti, bet ištekės sultys. Leiskite jai pailsėti 3-5 min.
  6. Pagardinkite stambia druska ir pipirais.
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą