Bulguras su grybais ir feta

Grybai 271 Atnaujinta: 2020 02 02 Įkelta:
Bulguras su grybais ir feta
  • Porcijos: 4
  • Paruošimo laikas: 15 min
  • Sunkumas: Lengva
Spausdinti

Puikaus skonio ir aromato bulguras su grybais ir feta. Padarykite pertrauką nuo mėsos ir bulvių patiekalų. Maitinkitės sveikai!

Ingredientai

Nurodymai

  1. Krupas užpilkite karštu sultiniu ir palikite pastovėti, kol skystis visiškai susigers.
  2. Svogūną bei česnakus susmulkinkite ir iki minkštumo pakepkite su aliejumi. Gardinkite čiobrelių lapeliais, kuminais, pipirais bei druska. Kreivabudes suplėšykite nedideliais gabalėliais, pievagrybius supjaustykite šiaudeliais, berkite į keptuvę ir kepkite dar 5-7 minutes. Pagardinkite kepinį balzaminiu actu ir pakaitinkite 1-2 minutes, kol išgaruos jo kvapas.
  3. Krėskite į krupas grybus, berkite kubeliais supjaustytą sūrį bei plėšytus gražgarasčių lapelius, išmaišykite ir skanaukite.

Bulguras su grybais ir feta



  • Porcijos: 4
  • Paruošimo laikas: 15
  • Sunkumas: Lengva

Puikaus skonio ir aromato bulguras su grybais ir feta. Padarykite pertrauką nuo mėsos ir bulvių patiekalų. Maitinkitės sveikai!

Ingredientai

Nurodymai

  1. Krupas užpilkite karštu sultiniu ir palikite pastovėti, kol skystis visiškai susigers.
  2. Svogūną bei česnakus susmulkinkite ir iki minkštumo pakepkite su aliejumi. Gardinkite čiobrelių lapeliais, kuminais, pipirais bei druska. Kreivabudes suplėšykite nedideliais gabalėliais, pievagrybius supjaustykite šiaudeliais, berkite į keptuvę ir kepkite dar 5-7 minutes. Pagardinkite kepinį balzaminiu actu ir pakaitinkite 1-2 minutes, kol išgaruos jo kvapas.
  3. Krėskite į krupas grybus, berkite kubeliais supjaustytą sūrį bei plėšytus gražgarasčių lapelius, išmaišykite ir skanaukite.
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą