Bulvinių blynų su mėsos įdaru receptas

Bulvės 352 Atnaujinta: 2020 04 24 Įkelta:
Bulvinių blynų su mėsos įdaru receptas
  • Porcijos: 4
  • Paruošimo laikas: 40 min
  • Sunkumas: Vid. sunkumo
Spausdinti

Jeigu jūs mėgstate bulves, tikriausiai šis receptas kaip tik - JUMS. Tai bulvinių blynų su vištiena ir grybais receptas.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Trintuve sutrinkite 3 bulves.
  2. Pusę svogūno smulkiai supjaustykite ir sutrinkite trintuvu.
  3. Sutrintas bulves ir svogūnus sumaišykite. Dėkite ant sietelio ir leiskite sultims šiek tiek nutekėti.
  4. Sudėkite į dubenį ir druską. Į atskirą dubenį sudėkite maltą mėsą, smulkiai supjaustytus grybus, druską, česnaką ir smulkiai supjaustytus svogūnus. Sumaišykite.
  5. Įkaitinkite keptuvę, tada įpilkite aliejaus. Į keptuvę įdekite šaukštą bulvių tešlos, lyg ketintumėte kepti įprastus bulvinius blynus.
  6. Ant viršaus uždėkite šiek tiek įdaro.
  7. Ir uždenkite šaukštu bulvių masės, kurią išlyginkite ant mėsos paviršiaus.
  8. Kepkite 3-4 minutes. Apverskite, pakepkite iš kitos pusės.
  9. Uždenkite keptuvę dangčiu ir troškinkite blynus ant silpnos ugnies dar 5–7 minutes. Patiekite su grietine.

Bulvinių blynų su mėsos įdaru receptas



  • Porcijos: 4
  • Paruošimo laikas: 40
  • Sunkumas: Vid. sunkumo

Jeigu jūs mėgstate bulves, tikriausiai šis receptas kaip tik - JUMS. Tai bulvinių blynų su vištiena ir grybais receptas.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Trintuve sutrinkite 3 bulves.
  2. Pusę svogūno smulkiai supjaustykite ir sutrinkite trintuvu.
  3. Sutrintas bulves ir svogūnus sumaišykite. Dėkite ant sietelio ir leiskite sultims šiek tiek nutekėti.
  4. Sudėkite į dubenį ir druską. Į atskirą dubenį sudėkite maltą mėsą, smulkiai supjaustytus grybus, druską, česnaką ir smulkiai supjaustytus svogūnus. Sumaišykite.
  5. Įkaitinkite keptuvę, tada įpilkite aliejaus. Į keptuvę įdekite šaukštą bulvių tešlos, lyg ketintumėte kepti įprastus bulvinius blynus.
  6. Ant viršaus uždėkite šiek tiek įdaro.
  7. Ir uždenkite šaukštu bulvių masės, kurią išlyginkite ant mėsos paviršiaus.
  8. Kepkite 3-4 minutes. Apverskite, pakepkite iš kitos pusės.
  9. Uždenkite keptuvę dangčiu ir troškinkite blynus ant silpnos ugnies dar 5–7 minutes. Patiekite su grietine.
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą