Burnoje tirpstantys blynai

Iš miltų 276 Atnaujinta: 2020 02 22 Įkelta:
Burnoje tirpstantys blynai
  • Porcijos: 4 žm.
  • Paruošimo laikas: 25 min
  • Sunkumas: Lengva
  • Įvertinkite:
Spausdinti

Tiesiog gražūs porėti blynai, kurie puikiai sugeria įvairius sirupus ir uogienes. Tobuli Užgavėnių blynai.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Suplakite kiaušinius su pienu ir cukrumi.
  2. Į atskirą indą išsijokite miltus su druska ir kepimo milteliais. Sujunkite abu mišinius ir gerai išmaišykite tešlą.
  3. Supilkite išlydytą sviestą ir vėl gerai išmaišykite. Leiskite pastovėti 5 minutes. Įkaitinkite keptuvę ant vidutinės ugnies. Keptuvę sutepkite aliejumi. Į keptuvę tešlos dėkite apie 1,5 v. šaukšto vienam blynui. Tešlos sluoksnis turėtų būti apie 4 mm.
  4. Kepkite apie 1-2 minutes, tada apverskite ir kepkite dar minutę. Patiekite blynus su priedais, kuriuos galite pasirinkti savo nuožiūra.

Burnoje tirpstantys blynai



  • Porcijos: 4 žm.
  • Paruošimo laikas: 25
  • Sunkumas: Lengva

Tiesiog gražūs porėti blynai, kurie puikiai sugeria įvairius sirupus ir uogienes. Tobuli Užgavėnių blynai.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Suplakite kiaušinius su pienu ir cukrumi.
  2. Į atskirą indą išsijokite miltus su druska ir kepimo milteliais. Sujunkite abu mišinius ir gerai išmaišykite tešlą.
  3. Supilkite išlydytą sviestą ir vėl gerai išmaišykite. Leiskite pastovėti 5 minutes. Įkaitinkite keptuvę ant vidutinės ugnies. Keptuvę sutepkite aliejumi. Į keptuvę tešlos dėkite apie 1,5 v. šaukšto vienam blynui. Tešlos sluoksnis turėtų būti apie 4 mm.
  4. Kepkite apie 1-2 minutes, tada apverskite ir kepkite dar minutę. Patiekite blynus su priedais, kuriuos galite pasirinkti savo nuožiūra.
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą

Naujienos

Įveskite savo el. paštą, kad gautumėte naujausius receptus.