Citrininiai - imbieriniai keksiukai

Keksai 383 Atnaujinta: 2020 02 12 Įkelta:
Citrininiai - imbieriniai keksiukai
  • Porcijos: -
  • Paruošimo laikas: 40 min
  • Sunkumas: Lengva
Spausdinti

Šie keksiukai nustebins ryškiu citrininiu skoniu bei švelniomis imbiero užuominomis, todėl patiks tiek klasikinio skonio mėgėjams, tiek siekiantiems naujų pojūčių maisto ragavimo procese.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Viename dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius ir druską.
  2. Nutarkuokite citrinos žievelę. Imbierą nulupkite ir smulkiai sutarkuokite. Į maišytuvo dubenį sudėkite žieveles, imbierą ir ketvirtadalį puodelio cukraus, įpilkite pusę jogurto tūrio ir sumaišykite iki vientisos masės.
  3. Į purią masę įdėkite minkštą sviestą su likusiu cukrumi. Įmaišykite kiaušinius po vieną, įspauskite citrinos sultis, viską gerai sumaišykite. Turėtų gautis tiršta tešla.
  4. Tešlą sudedame į keksiukų formeles, dedame į įkaitintą iki 200 laipsnių orkaitę ir kepame 20-25 minutes iki kol keksiukai taps auksinės spalvos.

Citrininiai - imbieriniai keksiukai



  • Porcijos: -
  • Paruošimo laikas: 40
  • Sunkumas: Lengva

Šie keksiukai nustebins ryškiu citrininiu skoniu bei švelniomis imbiero užuominomis, todėl patiks tiek klasikinio skonio mėgėjams, tiek siekiantiems naujų pojūčių maisto ragavimo procese.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Viename dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius ir druską.
  2. Nutarkuokite citrinos žievelę. Imbierą nulupkite ir smulkiai sutarkuokite. Į maišytuvo dubenį sudėkite žieveles, imbierą ir ketvirtadalį puodelio cukraus, įpilkite pusę jogurto tūrio ir sumaišykite iki vientisos masės.
  3. Į purią masę įdėkite minkštą sviestą su likusiu cukrumi. Įmaišykite kiaušinius po vieną, įspauskite citrinos sultis, viską gerai sumaišykite. Turėtų gautis tiršta tešla.
  4. Tešlą sudedame į keksiukų formeles, dedame į įkaitintą iki 200 laipsnių orkaitę ir kepame 20-25 minutes iki kol keksiukai taps auksinės spalvos.
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti