Citrininis pyragas

Pyragai 319 Atnaujinta: 2020 01 19 Įkelta:
Citrininis pyragas
  • Porcijos: 1
  • Paruošimo laikas: 60 min
  • Sunkumas: Lengva
Spausdinti

Citrininis pyragas - tai puikus kepinys tinkantis tiek kaip kasdienis desertas, tiek kaip išskirtinių švenčiu palydovas. Išbandykite ir įsitikinkite :)

Ingredientai

Nurodymai

  1. Kiaušinius ir cukrų išplakite. Įpilkite atvėsintą išlydytą sviestą, pusės citrinos sultis, kepimo miltelius, vanilinį cukrų, miltus, įtarkuokite vienos citrinos odelę. Viską gerai išmaišyti.
  2. Kepkite įkaitintoje orkaitėje 180 ° temperatūroje 35–40 minučių.
  3. Išimkite iš formos iškepusį pyragą ir dar karštą subadykite su dantų krapštuku, padarykite daug skylių. Apipilkite jį sumaišytomis citrinų sultimis su cukraus pudra (glajumi) (skylutės padės geriau įsigerti).
  4. Kai pyragas atvės, ant viršaus galite pabarstyti cukraus pudros.
  5. Gero apetito!

Citrininis pyragas



  • Porcijos: 1
  • Paruošimo laikas: 60
  • Sunkumas: Lengva

Citrininis pyragas - tai puikus kepinys tinkantis tiek kaip kasdienis desertas, tiek kaip išskirtinių švenčiu palydovas. Išbandykite ir įsitikinkite :)

Ingredientai

Nurodymai

  1. Kiaušinius ir cukrų išplakite. Įpilkite atvėsintą išlydytą sviestą, pusės citrinos sultis, kepimo miltelius, vanilinį cukrų, miltus, įtarkuokite vienos citrinos odelę. Viską gerai išmaišyti.
  2. Kepkite įkaitintoje orkaitėje 180 ° temperatūroje 35–40 minučių.
  3. Išimkite iš formos iškepusį pyragą ir dar karštą subadykite su dantų krapštuku, padarykite daug skylių. Apipilkite jį sumaišytomis citrinų sultimis su cukraus pudra (glajumi) (skylutės padės geriau įsigerti).
  4. Kai pyragas atvės, ant viršaus galite pabarstyti cukraus pudros.
  5. Gero apetito!
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą