Citrininis varškės keksas

Keksai 458 Atnaujinta: 2020 02 15 Įkelta:
Citrininis varškės keksas
  • Porcijos: -
  • Paruošimo laikas: 60 min
  • Sunkumas: Lengva
Spausdinti

Šis keksas atrodo labai paprastai, tačiau jo skonis nustebina kiekvieną. Pradžiuginkite save ir savo artimuosius - išsikepkite šį skanėstą :)

Ingredientai

Nurodymai

  1. Varškę ištrinkite per sietelį.
  2. Sviestą išplakite su cukrumi iki kreminės masės. Įdėkite pertrintos varškės ir dar kartą perplakite. Įmaišykite kiaušinius po vieną, gerai išplakdami po kiekvieno pridėjimo.
  3. Supilkite citrinos sultis (50 ml) ir suberkite tarkuotą žievelę, išmaišykite.
  4. Suberkite išsijotus miltus su kepimo milteliais. Gerai sumaišykite tešlą.
  5. Sukrėskite tešlą į riebalais išteptą ir pabarstytą džiūvėsėliais formą ir dėkite į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių. Kepkite apie 40–45 minutes.

Citrininis varškės keksas



  • Porcijos: -
  • Paruošimo laikas: 60
  • Sunkumas: Lengva

Šis keksas atrodo labai paprastai, tačiau jo skonis nustebina kiekvieną. Pradžiuginkite save ir savo artimuosius - išsikepkite šį skanėstą :)

Ingredientai

Nurodymai

  1. Varškę ištrinkite per sietelį.
  2. Sviestą išplakite su cukrumi iki kreminės masės. Įdėkite pertrintos varškės ir dar kartą perplakite. Įmaišykite kiaušinius po vieną, gerai išplakdami po kiekvieno pridėjimo.
  3. Supilkite citrinos sultis (50 ml) ir suberkite tarkuotą žievelę, išmaišykite.
  4. Suberkite išsijotus miltus su kepimo milteliais. Gerai sumaišykite tešlą.
  5. Sukrėskite tešlą į riebalais išteptą ir pabarstytą džiūvėsėliais formą ir dėkite į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių. Kepkite apie 40–45 minutes.
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą