Creme brulee (Krembriulė) su mangais receptas

Desertai 4069 Atnaujinta: 2020 02 15 Įkelta:
Creme brulee (Krembriulė) su mangais receptas
  • Porcijos: 6 žm.
  • Paruošimo laikas: 50 min
  • Sunkumas: Vid. sunkumo
  • Įvertinkite:
Spausdinti

Tai tikras ezotiško skonio desertas 'Creme brulee'. Dėl vaisių tyrės, šis desertas yra mažiau kaloringas, nei klasikinis prancūziškas 'Creme brulee'. Siūlome pasigaminti namuose, garantuojame kad jums patiks!

Ingredientai

Nurodymai

  1. Mangą nulupkite ir supjaustykite gabalėliais.
  2. Sumalkite trintuvu kol gausite tyrę.
  3. Į tyrę įdėkite atskirtus kiaušinių trynius bei supilkite viską sutrindami per sietelį į atskirą indą. Įpilkite cukraus ir grietinėlės. Sumaišykite.
  4. Gautą masę supilkite į karščiui atsparius nedidelius indelius.
  5. Supilkite verdantį vandenį į didelę formą, kad vanduo apsemtų pusę sudėliotų indelių. Dėkite į orkaitę, įkaitintą iki 170 laipsnių, ir kepkite apie 30-35 minutes, kol kremas sustiprės. Išimkite iš formos indelius ir pilnai atvėsinkite padėję ant spintelės. Tada indelius su 'Creme brulee' padėkite į šaldytuvą mažiausiai 4-5 valandoms.
  6. Prieš patiekdami, paviršių pabarstykite cukrumi (1 šaukštelis vienai porcijai) ir karamelizuokite degikliu.

Creme brulee (Krembriulė) su mangais receptas



  • Porcijos: 6 žm.
  • Paruošimo laikas: 50
  • Sunkumas: Vid. sunkumo

Tai tikras ezotiško skonio desertas 'Creme brulee'. Dėl vaisių tyrės, šis desertas yra mažiau kaloringas, nei klasikinis prancūziškas 'Creme brulee'. Siūlome pasigaminti namuose, garantuojame kad jums patiks!

Ingredientai

Nurodymai

  1. Mangą nulupkite ir supjaustykite gabalėliais.
  2. Sumalkite trintuvu kol gausite tyrę.
  3. Į tyrę įdėkite atskirtus kiaušinių trynius bei supilkite viską sutrindami per sietelį į atskirą indą. Įpilkite cukraus ir grietinėlės. Sumaišykite.
  4. Gautą masę supilkite į karščiui atsparius nedidelius indelius.
  5. Supilkite verdantį vandenį į didelę formą, kad vanduo apsemtų pusę sudėliotų indelių. Dėkite į orkaitę, įkaitintą iki 170 laipsnių, ir kepkite apie 30-35 minutes, kol kremas sustiprės. Išimkite iš formos indelius ir pilnai atvėsinkite padėję ant spintelės. Tada indelius su 'Creme brulee' padėkite į šaldytuvą mažiausiai 4-5 valandoms.
  6. Prieš patiekdami, paviršių pabarstykite cukrumi (1 šaukštelis vienai porcijai) ir karamelizuokite degikliu.
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą

Naujienos

Įveskite savo el. paštą, kad gautumėte naujausius receptus.