Eklerai su varškės kremu

Desertai 412 Atnaujinta: 2020 02 29 Įkelta:
Eklerai su varškės kremu
  • Porcijos: 3
  • Paruošimo laikas: 80 min
  • Sunkumas: Vid. sunkumo
Spausdinti

Skanus desertas savaitgaliui, tai Eklerai su varškės įdaru. Įdarui labai svarbu naudoti riebesnę varškę ir būtinai sutrinti per sietelį iki vientisos masės. Taip gausite vientisą ir gardų kremą.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Prikaistuvyje išlydykite sviestą, įmaišykite miltus. Toliau kaitinkite puodą nuolat maišydami sviestą su miltais. Įdėkite druskos. Kaitinkite ir maišykite, kol tešla susisuks į rutulį, o apačioje pradės formuotis pluta.
  2. Tešlą perkelkite į konditerinį maišelį, išspauskite pyragaičius ant kepimo skardos, padengtos kepimo popieriumi.
  3. Kepkite orkaitėje įkaitintoje iki 180 laipsnių. Kepti reikia iki tamsiai auksinės spalvos, apie 40 minučių.
  4. Varškę persijokite per sietą. Dubenyje sumaišykite visus kremo ingredientus ir suplakite mikseriu.
  5. Įdarą supilkite į konditerinį maišelį.
  6. Pyragaičiuose pradurkite nedidelę skylutę ir naudodami konditerinį maišelį su įdaru, įpurkškite kremo.
  7. Prieš patiekdami, apibarstykite cukraus pudra.

Eklerai su varškės kremu



  • Porcijos: 3
  • Paruošimo laikas: 80
  • Sunkumas: Vid. sunkumo

Skanus desertas savaitgaliui, tai Eklerai su varškės įdaru. Įdarui labai svarbu naudoti riebesnę varškę ir būtinai sutrinti per sietelį iki vientisos masės. Taip gausite vientisą ir gardų kremą.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Prikaistuvyje išlydykite sviestą, įmaišykite miltus. Toliau kaitinkite puodą nuolat maišydami sviestą su miltais. Įdėkite druskos. Kaitinkite ir maišykite, kol tešla susisuks į rutulį, o apačioje pradės formuotis pluta.
  2. Tešlą perkelkite į konditerinį maišelį, išspauskite pyragaičius ant kepimo skardos, padengtos kepimo popieriumi.
  3. Kepkite orkaitėje įkaitintoje iki 180 laipsnių. Kepti reikia iki tamsiai auksinės spalvos, apie 40 minučių.
  4. Varškę persijokite per sietą. Dubenyje sumaišykite visus kremo ingredientus ir suplakite mikseriu.
  5. Įdarą supilkite į konditerinį maišelį.
  6. Pyragaičiuose pradurkite nedidelę skylutę ir naudodami konditerinį maišelį su įdaru, įpurkškite kremo.
  7. Prieš patiekdami, apibarstykite cukraus pudra.
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą