Ėriuko nugarinės su kaulu receptas

Mėsa 105 Atnaujinta: 2020 11 15 Įkelta:
Ėriuko nugarinės su kaulu receptas
  • Porcijos: 4
  • Paruošimo laikas: 45 min
  • Sunkumas: Lengva
Spausdinti

Nugarinė gali būti su kaulu ir be. Supjaustoma į atskirus mažus gabaliukus, kurie kepami keptuvėje arba ant grotelių.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Leiskite mėsai atšilti iki kambario temperatūros.
  2. Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C temperatūros.
  3. Pabarstykite mėsą druska ir pipirais, galite įtrinti rozmarinais, čiobreliais, kadagio uogomis ar česnaku.
  4. Kad kauliukai neapsviltų, kiekvieną jų uždenkite (apvyniokite) folija, tada įdėkite į orkaitę ir kepkite apie 40 minučių (jei norite mažiau nei vidutiniškai iškepusio).
  5. Prieš patiekdami, leiskite 15 minučių „pailsėti“.
  6. Garnyrui puikiai tiks bulvių košė su ožkos sūriu.

Ėriuko nugarinės su kaulu receptas



  • Porcijos: 4
  • Paruošimo laikas: 45
  • Sunkumas: Lengva

Nugarinė gali būti su kaulu ir be. Supjaustoma į atskirus mažus gabaliukus, kurie kepami keptuvėje arba ant grotelių.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Leiskite mėsai atšilti iki kambario temperatūros.
  2. Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C temperatūros.
  3. Pabarstykite mėsą druska ir pipirais, galite įtrinti rozmarinais, čiobreliais, kadagio uogomis ar česnaku.
  4. Kad kauliukai neapsviltų, kiekvieną jų uždenkite (apvyniokite) folija, tada įdėkite į orkaitę ir kepkite apie 40 minučių (jei norite mažiau nei vidutiniškai iškepusio).
  5. Prieš patiekdami, leiskite 15 minučių „pailsėti“.
  6. Garnyrui puikiai tiks bulvių košė su ožkos sūriu.
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą