Fritata su čiorisu ir bulvėmis

Bulvės 72 Atnaujinta: 2020 09 09 Įkelta:
Fritata su čiorisu ir bulvėmis
  • Porcijos: 4
  • Paruošimo laikas: 35 min
  • Sunkumas: Lengva
Spausdinti

Frittatoje galima sunaudoti įvairius maisto produktų likučius, ypač daržoves, todėl tai puiki išeitis, kai paskutinę minutę reikia sugalvoti, ką gaminti. Labai skanus patiekalas!

Ingredientai

Nurodymai

  1. Orkaitę įkaitiname iki 200 C.
  2. Keptuvėje, kurią galima dėti į orkaitę, ant vidutinės kaitros įkaitiname šaukštą aliejaus, sudedame susmulkintą svogūną, papriką ir maišydami pakepame 2 minutes. Tuomet padidiname kaitrą ir sudedame čoriso griežinėlius. Kepame maišydami dar 3-4 minutes.
  3. Kiaušinius išplakame su pienu, žiupsneliu druskos ir šviežiai maltais juodaisiais pipirais.
  4. Į keptuvę sudedame susmulkintą česnaką, supjaustytas bulves, pakaitiname 2 minutes, suberiame žirnelius, dar minutę kepame. Tuomet pilame kiaušinių plakinį, greitai pamaišome, beriame petražoles ir kepame nemaišydami 1 - 2 minutes. Su mentele pakeliame kraštą - kepame, kol apačia bus gražios rusvos spalvos, o tuomet keptuvę dedame į orkaitę ir kepame 10 - 12 minučių, arba kol viršus visiškai sutvirtės.

Fritata su čiorisu ir bulvėmis



  • Porcijos: 4
  • Paruošimo laikas: 35
  • Sunkumas: Lengva

Frittatoje galima sunaudoti įvairius maisto produktų likučius, ypač daržoves, todėl tai puiki išeitis, kai paskutinę minutę reikia sugalvoti, ką gaminti. Labai skanus patiekalas!

Ingredientai

Nurodymai

  1. Orkaitę įkaitiname iki 200 C.
  2. Keptuvėje, kurią galima dėti į orkaitę, ant vidutinės kaitros įkaitiname šaukštą aliejaus, sudedame susmulkintą svogūną, papriką ir maišydami pakepame 2 minutes. Tuomet padidiname kaitrą ir sudedame čoriso griežinėlius. Kepame maišydami dar 3-4 minutes.
  3. Kiaušinius išplakame su pienu, žiupsneliu druskos ir šviežiai maltais juodaisiais pipirais.
  4. Į keptuvę sudedame susmulkintą česnaką, supjaustytas bulves, pakaitiname 2 minutes, suberiame žirnelius, dar minutę kepame. Tuomet pilame kiaušinių plakinį, greitai pamaišome, beriame petražoles ir kepame nemaišydami 1 - 2 minutes. Su mentele pakeliame kraštą - kepame, kol apačia bus gražios rusvos spalvos, o tuomet keptuvę dedame į orkaitę ir kepame 10 - 12 minučių, arba kol viršus visiškai sutvirtės.
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą