Geriausiai vertinamas BBQ (barbekiu) padažas

Padažai 345 Atnaujinta: 2020 05 25 Įkelta:
Geriausiai vertinamas BBQ (barbekiu) padažas
  • Porcijos: 1
  • Paruošimo laikas: 35 min
  • Sunkumas: Lengva
Spausdinti

Jei turite kepsninę, šį padažą gaminsite tikrai nuolatos. Šis BBQ (barbekiu) padažo receptas nėra panašus į nieką, ką jūs kada nors bandėte. Visi bus šokiruoti. Taigi įkaitinkite anglį kepsninėje ir po 30 minučių gausite geriausią naminį kepsnių padažą.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Įkaitinkite anglį kepsninėje ir pašildykite ją iki 170 ° C temperatūros. Viduje turėtų būti įrengtos grotelės.
  2. Tuo tarpu nulupkite svogūnus ir česnaką. Viską smulkiai supjaustykite. Iš čili pipirų išimkite stiebą ir sėklas. Susmulkinkite citrinžolę. Supjaustykite imbierą ir jo kotelius griežinėliais.
  3. Ant stovo įkaitinkite alyvuogių aliejų. Sudėkite susmulkintus svogūnus bei česnakus ir virkite, kol svogūnai pasidarys skaidrūs.
  4. Sumaišykite sausus prieskonius (kario miltelius, paprikos miltelius ir garstyčių sėklas) su svogūnais bei česnakais ir pakepkite apie 2 minutes, kol jie taps kvapnūs.
  5. Sumaišykite susmulkintus ingredientus (raudonąjį čili, citrinžolę, imbierą ir imbiero kotelį), jūros druską, rudąjį cukrų ir pomidorų pastą, virkite 3–4 minutes.
  6. Įpilkite skystų ingredientų (kriaušių sulčių, kečupo, suši acto, juodųjų pipirų padažo ir Vorčesteršyro padažo) ir sudėkite kardamono ankštis bei anyžių sėklas. Nuimkite keptuvę nuo kepsninės.
  7. Nuimkite groteles, ant žarijų pabarstykite saują vyšnių drožlių ir uždėkite šilumos skydą. Grąžinkite stovą ir padėkite keptuvę su visu turiniu ant jo. Uždarykite kepsninę ir įkaitinkite iki 120 ° C. Leiskite padažui virti apie 20 minučių, kol jis pasieks norimą konsistenciją.
  8. Plaktuvu sutrinkite kepsnių padažą ir sudėkite į švarų indą. Leiskite padažui atvėsti.

Geriausiai vertinamas BBQ (barbekiu) padažas



  • Porcijos: 1
  • Paruošimo laikas: 35
  • Sunkumas: Lengva

Jei turite kepsninę, šį padažą gaminsite tikrai nuolatos. Šis BBQ (barbekiu) padažo receptas nėra panašus į nieką, ką jūs kada nors bandėte. Visi bus šokiruoti. Taigi įkaitinkite anglį kepsninėje ir po 30 minučių gausite geriausią naminį kepsnių padažą.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Įkaitinkite anglį kepsninėje ir pašildykite ją iki 170 ° C temperatūros. Viduje turėtų būti įrengtos grotelės.
  2. Tuo tarpu nulupkite svogūnus ir česnaką. Viską smulkiai supjaustykite. Iš čili pipirų išimkite stiebą ir sėklas. Susmulkinkite citrinžolę. Supjaustykite imbierą ir jo kotelius griežinėliais.
  3. Ant stovo įkaitinkite alyvuogių aliejų. Sudėkite susmulkintus svogūnus bei česnakus ir virkite, kol svogūnai pasidarys skaidrūs.
  4. Sumaišykite sausus prieskonius (kario miltelius, paprikos miltelius ir garstyčių sėklas) su svogūnais bei česnakais ir pakepkite apie 2 minutes, kol jie taps kvapnūs.
  5. Sumaišykite susmulkintus ingredientus (raudonąjį čili, citrinžolę, imbierą ir imbiero kotelį), jūros druską, rudąjį cukrų ir pomidorų pastą, virkite 3–4 minutes.
  6. Įpilkite skystų ingredientų (kriaušių sulčių, kečupo, suši acto, juodųjų pipirų padažo ir Vorčesteršyro padažo) ir sudėkite kardamono ankštis bei anyžių sėklas. Nuimkite keptuvę nuo kepsninės.
  7. Nuimkite groteles, ant žarijų pabarstykite saują vyšnių drožlių ir uždėkite šilumos skydą. Grąžinkite stovą ir padėkite keptuvę su visu turiniu ant jo. Uždarykite kepsninę ir įkaitinkite iki 120 ° C. Leiskite padažui virti apie 20 minučių, kol jis pasieks norimą konsistenciją.
  8. Plaktuvu sutrinkite kepsnių padažą ir sudėkite į švarų indą. Leiskite padažui atvėsti.
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą