Grilyje kepta skumbrė

Grill (Kamado) 110 Atnaujinta: 2020 10 25 Įkelta:
Grilyje kepta skumbrė
  • Porcijos: 2
  • Paruošimo laikas: 20 min
  • Sunkumas: Lengva
Spausdinti

Aromatinga ir tirpstanti burnoje skumbrė kepta grilyje.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Skoniui sustiprinti naudojau čiobrelių šluotelę (čiobreliai surišti siūlu, tokia šluotele tepame daržoves, žuvį alyvuogių aliejumi, tai suteiks gardaus aromato). Pirmiausia įkaitiname BIG GREEN EGG kepsninę iki 170 C.
  2. Tuomet padarykite skumbrėje įstrižas įpjovas. Įtrinkite druska, pipirais. Susismulkinkite daržoves.
  3. Viskas taip greita, paprasta ir be jokio vargo, teliko žuvį ir daržoves sudėti ant grotelių uždengti kepsninės dangtį ir kepti ant tiesioginės ugnies įkaitintoje iki 180 C. 20 min. Po 10 min. atidarykite dangtį, čiobrelio šluotele aptepkite žuvį ir daržoves ir kepkite dar 10 min.

Grilyje kepta skumbrė



  • Porcijos: 2
  • Paruošimo laikas: 20
  • Sunkumas: Lengva

Aromatinga ir tirpstanti burnoje skumbrė kepta grilyje.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Skoniui sustiprinti naudojau čiobrelių šluotelę (čiobreliai surišti siūlu, tokia šluotele tepame daržoves, žuvį alyvuogių aliejumi, tai suteiks gardaus aromato). Pirmiausia įkaitiname BIG GREEN EGG kepsninę iki 170 C.
  2. Tuomet padarykite skumbrėje įstrižas įpjovas. Įtrinkite druska, pipirais. Susismulkinkite daržoves.
  3. Viskas taip greita, paprasta ir be jokio vargo, teliko žuvį ir daržoves sudėti ant grotelių uždengti kepsninės dangtį ir kepti ant tiesioginės ugnies įkaitintoje iki 180 C. 20 min. Po 10 min. atidarykite dangtį, čiobrelio šluotele aptepkite žuvį ir daržoves ir kepkite dar 10 min.
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą