Gruzdintos žuvys su bulvėmis (Fish and chips)

Žuvis 420 Atnaujinta: 2020 02 09 Įkelta:
Gruzdintos žuvys su bulvėmis (Fish and chips)
  • Porcijos: 2
  • Paruošimo laikas: 30 min
  • Sunkumas: Lengva
Spausdinti

Šis skanus patiekalas kilęs iš Anglijos. Tai gatvės maistas Jungtinėje Karalystėje. Šioje svetainėje rasite originalų Fish and Chips receptą.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Bulves nulupkite, supjaustykite maždaug centimetro storio lazdelėmis ir 3 minutes pagruzdinkite iki 160 laipsnių įkaitintame aliejuje. Berkite ant popieriniais rankšluosčiais išklotos skardos ir palikite, kol ruošite žuvis.
  2. 50 g miltų sumaišykite su šaukšteliu smulkios druskos ir pipirais. Likusius miltus su česnakais, likusia smulkia druska ir alumi suplakite į vientisą grietinės tirštumo tešlą. Jei ji per skysta, berkite dar miltų, jei per tiršta, įpilkite šiek tiek vandens.
  3. Žuvis supjaustykite juostelėmis, kiekvieną apvoliokite miltų mišinyje, merkite į tešlą ir nuvarvinkite jos perteklių. Kartu su bulvėmis 5-7 minutes pagruzdinkite iki 180 laipsnių temperatūroje įkaitintame aliejuje.
  4. Iškepusias žuvis ir bulves berkite ant popierinių rankšluosčių, kad susigertų riebalų perteklius, ir pabarstykite druska.

Gruzdintos žuvys su bulvėmis (Fish and chips)



  • Porcijos: 2
  • Paruošimo laikas: 30
  • Sunkumas: Lengva

Šis skanus patiekalas kilęs iš Anglijos. Tai gatvės maistas Jungtinėje Karalystėje. Šioje svetainėje rasite originalų Fish and Chips receptą.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Bulves nulupkite, supjaustykite maždaug centimetro storio lazdelėmis ir 3 minutes pagruzdinkite iki 160 laipsnių įkaitintame aliejuje. Berkite ant popieriniais rankšluosčiais išklotos skardos ir palikite, kol ruošite žuvis.
  2. 50 g miltų sumaišykite su šaukšteliu smulkios druskos ir pipirais. Likusius miltus su česnakais, likusia smulkia druska ir alumi suplakite į vientisą grietinės tirštumo tešlą. Jei ji per skysta, berkite dar miltų, jei per tiršta, įpilkite šiek tiek vandens.
  3. Žuvis supjaustykite juostelėmis, kiekvieną apvoliokite miltų mišinyje, merkite į tešlą ir nuvarvinkite jos perteklių. Kartu su bulvėmis 5-7 minutes pagruzdinkite iki 180 laipsnių temperatūroje įkaitintame aliejuje.
  4. Iškepusias žuvis ir bulves berkite ant popierinių rankšluosčių, kad susigertų riebalų perteklius, ir pabarstykite druska.
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą