Grybai (baravykai, raudonikiai, voveraitės) grietinės padaže su bulvėmis

Grybai 380 Atnaujinta: 2020 09 13 Įkelta:
Grybai (baravykai, raudonikiai, voveraitės) grietinės padaže su bulvėmis
  • Porcijos: 4
  • Paruošimo laikas: 25 min
  • Sunkumas: Lengva
Spausdinti

Esant grybų sezonui, rekomenduojame puikų patiekalą iš grybų - Grybai grietinės padaže su bulvėmis.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Išvalytus ir nuplautus grybus pakepinti ant sviesto kartu su svogūnais.
  2. Įdėti druskos, pipirų.
  3. Baigiant troškintis įdėti porą šaukštų grietinės. Sumaišykite.
  4. Patiekti su virtomis bulvėmis.

Grybai (baravykai, raudonikiai, voveraitės) grietinės padaže su bulvėmis



  • Porcijos: 4
  • Paruošimo laikas: 25
  • Sunkumas: Lengva

Esant grybų sezonui, rekomenduojame puikų patiekalą iš grybų - Grybai grietinės padaže su bulvėmis.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Išvalytus ir nuplautus grybus pakepinti ant sviesto kartu su svogūnais.
  2. Įdėti druskos, pipirų.
  3. Baigiant troškintis įdėti porą šaukštų grietinės. Sumaišykite.
  4. Patiekti su virtomis bulvėmis.
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą