Imbieriniai saldainiai

Desertai 315 Atnaujinta: 2020 01 17 Įkelta:
Imbieriniai saldainiai
  • Porcijos: 1
  • Paruošimo laikas: 75 min
  • Sunkumas: Lengva
Spausdinti

Karamelinis imbieras sušildys šaltą žiemą ar rudenį, o karštą vasarą jie pagyvins ir suteiks jėgų. Imbierų šaknys suteikia gydomąsias funkcijas.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Nuplaukite imbiero šaknį, nupjaukite nedidelius įdubimus, nulupkite žievę.
  2. Paruoštą imbierą supjaustykite 0,5 cm storio griežinėliais.
  3. Į puodą įpilkite vandens, sudėkite supjaustytą imbierą, įpilkite 400 gramų cukraus ir citrinos rūgšties.
  4. Įkaitinkite imbierą su cukrumi, sumažinkite ugnį ir virkite ant vidutinės temperatūros 50–60 minučių. Paruoštą imbierą iš sirupo išimkite su samčiu ir padėkite ant lėkštės, palaukite kol visiškai išdžius.
  5. Apibarstykite cukrumi. Laikyti induose su uždarytu dangčiu, kad cukruoti imbierai per daug neišdžiūtų.

Imbieriniai saldainiai



  • Porcijos: 1
  • Paruošimo laikas: 75
  • Sunkumas: Lengva

Karamelinis imbieras sušildys šaltą žiemą ar rudenį, o karštą vasarą jie pagyvins ir suteiks jėgų. Imbierų šaknys suteikia gydomąsias funkcijas.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Nuplaukite imbiero šaknį, nupjaukite nedidelius įdubimus, nulupkite žievę.
  2. Paruoštą imbierą supjaustykite 0,5 cm storio griežinėliais.
  3. Į puodą įpilkite vandens, sudėkite supjaustytą imbierą, įpilkite 400 gramų cukraus ir citrinos rūgšties.
  4. Įkaitinkite imbierą su cukrumi, sumažinkite ugnį ir virkite ant vidutinės temperatūros 50–60 minučių. Paruoštą imbierą iš sirupo išimkite su samčiu ir padėkite ant lėkštės, palaukite kol visiškai išdžius.
  5. Apibarstykite cukrumi. Laikyti induose su uždarytu dangčiu, kad cukruoti imbierai per daug neišdžiūtų.
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą