Imbieriniai sausainiai

Desertai 172 Atnaujinta: 2020 11 08 Įkelta:
Imbieriniai sausainiai
  • Porcijos: 1
  • Paruošimo laikas: 53 min
  • Sunkumas: Lengva
Spausdinti

Imbieriniai sausainiai yra ne tik labai populiarūs Anglijoje, kur jie yra kilę, bet ir Lietuvoje. Ypač Šv. Kalėdoms. Imbieriniai sausainiai taip pat labai tinka prie kavos ar arbatos.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Nulupkite ir smulkiai sutarkuokite imbierą. Gerai nuplaukite citriną ir įtrinkite šiek tiek žievelės.
  2. Sumaišykite minkštą margariną su cukrumi. Suberkite miltus, kepimo miltelius, imbierą ir citrinos žievelę. Viską sumaišykite iki vientisos masės.
  3. Rankomis suformuokite rutulius (apie 2,5 cm skersmens) ir padėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos, palikdami šiek tiek vietos vieną nuo kito. Sausainius šiek tiek paspauskite, kad susiplotų.
  4. Orkaitę nustatykite iki 170 ° C, skardą su sausainiais įdėkite ant vidurinės sekcijos. Kepkite 13 minučių, tada išimkite imbierinius sausainius iš kepimo skardos ir palikite atvėsti.

Imbieriniai sausainiai



  • Porcijos: 1
  • Paruošimo laikas: 53
  • Sunkumas: Lengva

Imbieriniai sausainiai yra ne tik labai populiarūs Anglijoje, kur jie yra kilę, bet ir Lietuvoje. Ypač Šv. Kalėdoms. Imbieriniai sausainiai taip pat labai tinka prie kavos ar arbatos.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Nulupkite ir smulkiai sutarkuokite imbierą. Gerai nuplaukite citriną ir įtrinkite šiek tiek žievelės.
  2. Sumaišykite minkštą margariną su cukrumi. Suberkite miltus, kepimo miltelius, imbierą ir citrinos žievelę. Viską sumaišykite iki vientisos masės.
  3. Rankomis suformuokite rutulius (apie 2,5 cm skersmens) ir padėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos, palikdami šiek tiek vietos vieną nuo kito. Sausainius šiek tiek paspauskite, kad susiplotų.
  4. Orkaitę nustatykite iki 170 ° C, skardą su sausainiais įdėkite ant vidurinės sekcijos. Kepkite 13 minučių, tada išimkite imbierinius sausainius iš kepimo skardos ir palikite atvėsti.
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą