Imbierų ir apelsinų padažas mėsai

Padažai 27 Atnaujinta: 2020 03 25 Įkelta:
Imbierų ir apelsinų padažas mėsai
  • Porcijos: 4 žm.
  • Paruošimo laikas: 30 min
  • Sunkumas: Lengva
  • Įvertinkite:
Spausdinti

Šis padažas tinka su antiena, kiauliena, jautienos kepsniu, aviena ir net vištiena. Jis gali būti laikomas keletą dienų.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais, imbierą ir česnaką supjaustykite smulkiai. Puode ar keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite sviestą ir aliejų. Įdėkite svogūną ir imbierą ir pakepinkite maišant, 7-8 minutes, kol svogūnai suminkštės.
  2. Pasmulkinkite 2 juosteles apelsinų žievės, įdėkite cinamono ir žvaigždinio anyžiaus, supilkite išspaustas apelsinų sultis ( apie 300 ml) ir vandens.
  3. Užvirkite ir virkite ant silpnos ugnies maždaug 10 minučių. Viską su sutrinkite trintuvu.
  4. Nukoškite per sietelį. Paragaukite ir pagardinkite druska bei cukrumi (jei reikia). Pašildykite ir patiekite.

Imbierų ir apelsinų padažas mėsai



  • Porcijos: 4 žm.
  • Paruošimo laikas: 30
  • Sunkumas: Lengva

Šis padažas tinka su antiena, kiauliena, jautienos kepsniu, aviena ir net vištiena. Jis gali būti laikomas keletą dienų.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais, imbierą ir česnaką supjaustykite smulkiai. Puode ar keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite sviestą ir aliejų. Įdėkite svogūną ir imbierą ir pakepinkite maišant, 7-8 minutes, kol svogūnai suminkštės.
  2. Pasmulkinkite 2 juosteles apelsinų žievės, įdėkite cinamono ir žvaigždinio anyžiaus, supilkite išspaustas apelsinų sultis ( apie 300 ml) ir vandens.
  3. Užvirkite ir virkite ant silpnos ugnies maždaug 10 minučių. Viską su sutrinkite trintuvu.
  4. Nukoškite per sietelį. Paragaukite ir pagardinkite druska bei cukrumi (jei reikia). Pašildykite ir patiekite.
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą

Naujienos

Įveskite savo el. paštą, kad gautumėte naujausius receptus.