Ispaniškas chorizo ir pupelių troškinys

Sriuba 482 Atnaujinta: 2020 01 23 Įkelta:
Ispaniškas chorizo ir pupelių troškinys
  • Porcijos: 8
  • Paruošimo laikas: 120 min
  • Sunkumas: Lengva
Spausdinti

Šis troškinys/sriuba puikiai tinka vėsesnėms dienoms.Tai puikus patiekalas, kurį galite paruošti iš anksto. Trumpam pabūkite Ispanijoje!

Ingredientai

Nurodymai

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 120 laipsnių.
  2. Paimkite didelį puodą sriubai. Įpilkite alyvuogių aliejaus, sudėkite svogūną, česnaką ir papriką. Kepkite puode, kol svogūnai suminkštės.
  3. Supilkite actą ir maišykite, kol išgaruos, tada įpilkite prieskonių mišinio, pomidorų, pupelių ir 400 ml vandens.
  4. Didelėje keptuvėje pakepinkite chorizo dešrą, kad ji pasidarytu trupi. Pakepinę dešrą, sukratykite į sriubos puodą.
  5. Troškinys verdamas ant silpnos ugnies su uždengtu dangčiu. Pastoviai maišykite.
  6. Virkite 1–2 valandas, kol chorizo dešra pasidalins į mažus gabaliukus.
  7. Paskaninkite druska, pipirais.
  8. Pateikdami uždėkite petražolių.

Ispaniškas chorizo ir pupelių troškinys



  • Porcijos: 8
  • Paruošimo laikas: 120
  • Sunkumas: Lengva

Šis troškinys/sriuba puikiai tinka vėsesnėms dienoms.Tai puikus patiekalas, kurį galite paruošti iš anksto. Trumpam pabūkite Ispanijoje!

Ingredientai

Nurodymai

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 120 laipsnių.
  2. Paimkite didelį puodą sriubai. Įpilkite alyvuogių aliejaus, sudėkite svogūną, česnaką ir papriką. Kepkite puode, kol svogūnai suminkštės.
  3. Supilkite actą ir maišykite, kol išgaruos, tada įpilkite prieskonių mišinio, pomidorų, pupelių ir 400 ml vandens.
  4. Didelėje keptuvėje pakepinkite chorizo dešrą, kad ji pasidarytu trupi. Pakepinę dešrą, sukratykite į sriubos puodą.
  5. Troškinys verdamas ant silpnos ugnies su uždengtu dangčiu. Pastoviai maišykite.
  6. Virkite 1–2 valandas, kol chorizo dešra pasidalins į mažus gabaliukus.
  7. Paskaninkite druska, pipirais.
  8. Pateikdami uždėkite petražolių.
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą