Jautienos ir lęšių troškinys

Mėsa 55 Atnaujinta: 2020 09 09 Įkelta:
Jautienos ir lęšių troškinys
  • Porcijos: 5
  • Paruošimo laikas: 60 min
  • Sunkumas: Lengva
Spausdinti

Beprotiškai gero skonio jautienos troškinys su lęšiais.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Lęšius užmerkite iš vakaro, kad per naktį išbrinktų.
  2. Svogūnus smulkiai supjaustykite ir apkepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje, baigiant kepti sudėkite smulkiai supjaustytus česnakus. Sudėkite mėsą ir kepkite kol ji nebebus rausva.
  3. Į troškinimo indą sudėkite apkeptą mėsą, lęšius, kubeliais supjaustytas bulves, morkas, pomidorus, prieskonius, užpilkite karšto vandens arba sultinio ir troškinkite ant silpnos ugnies kartais pamaišydami, kol lęšiai visiškai suminkštės (apie 40 min.)

Jautienos ir lęšių troškinys



  • Porcijos: 5
  • Paruošimo laikas: 60
  • Sunkumas: Lengva

Beprotiškai gero skonio jautienos troškinys su lęšiais.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Lęšius užmerkite iš vakaro, kad per naktį išbrinktų.
  2. Svogūnus smulkiai supjaustykite ir apkepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje, baigiant kepti sudėkite smulkiai supjaustytus česnakus. Sudėkite mėsą ir kepkite kol ji nebebus rausva.
  3. Į troškinimo indą sudėkite apkeptą mėsą, lęšius, kubeliais supjaustytas bulves, morkas, pomidorus, prieskonius, užpilkite karšto vandens arba sultinio ir troškinkite ant silpnos ugnies kartais pamaišydami, kol lęšiai visiškai suminkštės (apie 40 min.)
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą