Jautienos troškinys su saulėje džiovintais pomidorais

Mėsa 197 Atnaujinta: 2020 02 15 Įkelta:
Jautienos troškinys su saulėje džiovintais pomidorais
  • Porcijos: 4
  • Paruošimo laikas: 110 min
  • Sunkumas: Vid. sunkumo
Spausdinti

Pasimėgaukite šiuo išraiškingo skoniu troškiniu. Tiekite jį su bulvių koše ar kitu mėgstamu garnyru.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Jautieną supjaustykite mažais gabalėliais ir pakepinkite ant stiprios ugnies iki auksinės spalvos.
  2. Išimkite mėsą iš keptuvės ir sumažinę ugnį iki vidutinio dydžio, sudėkite pusžiedžiais supjaustytą svogūną į troškintuvą. Maišydami kepkite 3–4 minutes. Įpilkite žolelių ir vyno, virkite maišydami, apie 2 minutes.
  3. Vėl sudėkite mėsą į troškintuvą, užpilkite tiek karšto vandens ar sultinio, kad jis pasiektų maždaug mėsos gabaliukų aukščio vidurį. Įdėkite druskos pagal skonį.
  4. Užvirkite, sumažinkite šilumą iki minimumo ir troškinkite po dangčiu beveik iki virimo. Troškinimo laikas, priklausomai nuo mėsos kokybės, gali trukti nuo 40 minučių iki pusantros valandos.
  5. Kol mėsa troškinasi, alyvuoges supjaustome žiedais, o pomidorus - plonomis juostelėmis. Troškinimo pabaigoje juos sudėkite į troškintuvą ir viską šildykite 5-7 minutes.
  6. Paruošta mėsa patiekiama su mėgstamu garnyru.

Jautienos troškinys su saulėje džiovintais pomidorais



  • Porcijos: 4
  • Paruošimo laikas: 110
  • Sunkumas: Vid. sunkumo

Pasimėgaukite šiuo išraiškingo skoniu troškiniu. Tiekite jį su bulvių koše ar kitu mėgstamu garnyru.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Jautieną supjaustykite mažais gabalėliais ir pakepinkite ant stiprios ugnies iki auksinės spalvos.
  2. Išimkite mėsą iš keptuvės ir sumažinę ugnį iki vidutinio dydžio, sudėkite pusžiedžiais supjaustytą svogūną į troškintuvą. Maišydami kepkite 3–4 minutes. Įpilkite žolelių ir vyno, virkite maišydami, apie 2 minutes.
  3. Vėl sudėkite mėsą į troškintuvą, užpilkite tiek karšto vandens ar sultinio, kad jis pasiektų maždaug mėsos gabaliukų aukščio vidurį. Įdėkite druskos pagal skonį.
  4. Užvirkite, sumažinkite šilumą iki minimumo ir troškinkite po dangčiu beveik iki virimo. Troškinimo laikas, priklausomai nuo mėsos kokybės, gali trukti nuo 40 minučių iki pusantros valandos.
  5. Kol mėsa troškinasi, alyvuoges supjaustome žiedais, o pomidorus - plonomis juostelėmis. Troškinimo pabaigoje juos sudėkite į troškintuvą ir viską šildykite 5-7 minutes.
  6. Paruošta mėsa patiekiama su mėgstamu garnyru.
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą