Jautienos troškinys su spanguolėmis

Mėsa 170 Atnaujinta: 2020 05 18 Įkelta:
Jautienos troškinys su spanguolėmis
  • Porcijos: 6
  • Paruošimo laikas: 185 min
  • Sunkumas: Vid. sunkumo
Spausdinti

Nepaisant to, kad spanguolės iš tikrųjų yra žieminės uogos, visokius patiekalus su jomis galima paruošti beveik visus metus - parduotuvėje jų galite rasti šaldytų daržovių skyriuje.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Mėsą supjaustykite mažais gabalėliais, nusausinkite popieriniais rankšluosčiais, atidėkite į šalį.
  2. Smulkiai supjaustykite šoninę, susmulkinkite svogūną. Puode ar troškintuve ant vidutinės ugnies įkaitinkite 1 šaukštelį aliejaus, sudėkite šoninę ir pakepinkite iki aukso rudos spalvos, bet ne iki traškumo, maždaug 2–3 minutes.
  3. Įdėkite šoninę į lėkštę. Į keptuvę įpilkite 2 šaukštus aliejaus, šiek tiek padidinkite kaitrą ir per 3 kartus pakepinkite mėsą iš visų pusių iki aukso rudos plutos, maždaug 5-6 minutes.
  4. Sudėkite svogūnus į troškintuvą ir pakepinkite maišant iki auksinės rudos spalvos, maždaug 3–4 minutes.
  5. Sudėkite šoninę ir pomidorų pastą.
  6. Išmaišykite ir pakepkite apie 1 minutę. Į keptuvę sudėkite mėsą, papriką ir miltus, išmaišykite, pakepinkite 2 minutes.
  7. Supilkite vyną ir sultinį, medų, įdėkite lauro lapus ir čiobrelius. Jeigu norite paskaninkite druska ir pipirais.
  8. Užvirkite, uždenkite, sumažinkite kaitrą ir troškinkite apie pusantros valandos. Suberkite spanguoles.
  9. Išmaišykite, vėl uždenkite ir troškinkite maždaug valandą arba tol, kol mėsa taps minkšta. Patiekite su bulvėmis arba ryžiais.

Jautienos troškinys su spanguolėmis



  • Porcijos: 6
  • Paruošimo laikas: 185
  • Sunkumas: Vid. sunkumo

Nepaisant to, kad spanguolės iš tikrųjų yra žieminės uogos, visokius patiekalus su jomis galima paruošti beveik visus metus - parduotuvėje jų galite rasti šaldytų daržovių skyriuje.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Mėsą supjaustykite mažais gabalėliais, nusausinkite popieriniais rankšluosčiais, atidėkite į šalį.
  2. Smulkiai supjaustykite šoninę, susmulkinkite svogūną. Puode ar troškintuve ant vidutinės ugnies įkaitinkite 1 šaukštelį aliejaus, sudėkite šoninę ir pakepinkite iki aukso rudos spalvos, bet ne iki traškumo, maždaug 2–3 minutes.
  3. Įdėkite šoninę į lėkštę. Į keptuvę įpilkite 2 šaukštus aliejaus, šiek tiek padidinkite kaitrą ir per 3 kartus pakepinkite mėsą iš visų pusių iki aukso rudos plutos, maždaug 5-6 minutes.
  4. Sudėkite svogūnus į troškintuvą ir pakepinkite maišant iki auksinės rudos spalvos, maždaug 3–4 minutes.
  5. Sudėkite šoninę ir pomidorų pastą.
  6. Išmaišykite ir pakepkite apie 1 minutę. Į keptuvę sudėkite mėsą, papriką ir miltus, išmaišykite, pakepinkite 2 minutes.
  7. Supilkite vyną ir sultinį, medų, įdėkite lauro lapus ir čiobrelius. Jeigu norite paskaninkite druska ir pipirais.
  8. Užvirkite, uždenkite, sumažinkite kaitrą ir troškinkite apie pusantros valandos. Suberkite spanguoles.
  9. Išmaišykite, vėl uždenkite ir troškinkite maždaug valandą arba tol, kol mėsa taps minkšta. Patiekite su bulvėmis arba ryžiais.
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą