Kalakutiena įdarytų grybų receptas

Mėsa 342 Atnaujinta: 2020 03 29 Įkelta:
Kalakutiena įdarytų grybų receptas
  • Porcijos: 6
  • Paruošimo laikas: 60 min
  • Sunkumas: Vid. sunkumo
Spausdinti

Siūlau prisiminti senus gerus pievagrybius. Kalakutieną naudokite maltą. Šia mėsą galite pakeisti kita, pavyzdžiui - malta vištiena, kiauliena ar jautiena.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Paruoškite grybus. Kotus išpjaukite, palikite tik grybų kepurėles. Arbatiniu šaukšteliu išimkite dalį minkštimo iš grybo kepurės, palikdami vietos įdarui. Grybų kepurėles padėkite ant kepimui skirtos skardos išklotos sviestiniu popieriumi ir apibarstykite grybus druska.
  2. Kalakutieną sudėkite į dubenį, suberkite smulkiai supjaustytus pievagrybių kotelius ir grybų minkštimą, įberkite saldų čili, įpilkite sojų padažą, sudėkite avižinius dribsnius, įmuškite kiaušinį ir, jei reikia, paskaninkite druska.
  3. Viską sumaišykite ir išminkykite iki vientisos masės. Įdarą sudėkite į paruoštas pievagrybių kepurėles.
  4. Dėkite į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių, ir kepkite 25-30 minučių. Tada ištraukite, pabarstykite tarkuotu sūriu ir vėl dėkite į orkaitę dar 3–5 minutėms, kol sūris išsilydys.
  5. Skanaus.

Kalakutiena įdarytų grybų receptas



  • Porcijos: 6
  • Paruošimo laikas: 60
  • Sunkumas: Vid. sunkumo

Siūlau prisiminti senus gerus pievagrybius. Kalakutieną naudokite maltą. Šia mėsą galite pakeisti kita, pavyzdžiui - malta vištiena, kiauliena ar jautiena.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Paruoškite grybus. Kotus išpjaukite, palikite tik grybų kepurėles. Arbatiniu šaukšteliu išimkite dalį minkštimo iš grybo kepurės, palikdami vietos įdarui. Grybų kepurėles padėkite ant kepimui skirtos skardos išklotos sviestiniu popieriumi ir apibarstykite grybus druska.
  2. Kalakutieną sudėkite į dubenį, suberkite smulkiai supjaustytus pievagrybių kotelius ir grybų minkštimą, įberkite saldų čili, įpilkite sojų padažą, sudėkite avižinius dribsnius, įmuškite kiaušinį ir, jei reikia, paskaninkite druska.
  3. Viską sumaišykite ir išminkykite iki vientisos masės. Įdarą sudėkite į paruoštas pievagrybių kepurėles.
  4. Dėkite į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių, ir kepkite 25-30 minučių. Tada ištraukite, pabarstykite tarkuotu sūriu ir vėl dėkite į orkaitę dar 3–5 minutėms, kol sūris išsilydys.
  5. Skanaus.
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą