Kalėdiniai meduoliai, kuriais galite papuošti Eglutę

Desertai 81 Atnaujinta: 2020 11 21 Įkelta:
Kalėdiniai meduoliai, kuriais galite papuošti Eglutę
  • Porcijos: 5
  • Paruošimo laikas: 30 min
  • Sunkumas: Lengva
Spausdinti

Tvirti, gražus meduoliai Kalėdinei eglutei papuošti. Juos galima valgyti tiesiai nuo eglutės!

Ingredientai

Nurodymai

  1. Ant stalo išberkite miltų, suberkite prieskonius kepiniams, cukraus pudrą ir sodą, supilkite indelyje pašildytą medų, įmuškite du kiaušinius ir užmaišykite tešlą.
  2. Pridenkite ją rankšluosčiu ir 3-4 valandoms palikite pastovėti.
  3. Tešlą iškočiokite, kad blynas būtų maždaug 0,5 cm storio. Iš tešlos formelėmis išspauskite eglutes ir angeliukus.
  4. Jeigu juos kabinsite ant eglutės, dar prieš kepdama įverkite siūlus. Sausainius sudėkite į formą, išklotą sviestiniu popieriumi, patepkite kiaušiniu, suplaktu su vandeniu, dėkite į 190 laipsnių orkaitę ir kepkite 15-20 minučių.
  5. Atvėsus papuoškite glajumi ir karoliukais.

Kalėdiniai meduoliai, kuriais galite papuošti Eglutę



  • Porcijos: 5
  • Paruošimo laikas: 30
  • Sunkumas: Lengva

Tvirti, gražus meduoliai Kalėdinei eglutei papuošti. Juos galima valgyti tiesiai nuo eglutės!

Ingredientai

Nurodymai

  1. Ant stalo išberkite miltų, suberkite prieskonius kepiniams, cukraus pudrą ir sodą, supilkite indelyje pašildytą medų, įmuškite du kiaušinius ir užmaišykite tešlą.
  2. Pridenkite ją rankšluosčiu ir 3-4 valandoms palikite pastovėti.
  3. Tešlą iškočiokite, kad blynas būtų maždaug 0,5 cm storio. Iš tešlos formelėmis išspauskite eglutes ir angeliukus.
  4. Jeigu juos kabinsite ant eglutės, dar prieš kepdama įverkite siūlus. Sausainius sudėkite į formą, išklotą sviestiniu popieriumi, patepkite kiaušiniu, suplaktu su vandeniu, dėkite į 190 laipsnių orkaitę ir kepkite 15-20 minučių.
  5. Atvėsus papuoškite glajumi ir karoliukais.
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą