Kalmarai pomidorų padaže

Žuvis 254 Atnaujinta: 2020 02 05 Įkelta:
Kalmarai pomidorų padaže
  • Porcijos: 4
  • Paruošimo laikas: 25 min
  • Sunkumas: Vid. sunkumo
Spausdinti

Siūlome pasigaminti greitą ir skanią vakarienę - Kalmarus pomidorų / vyno padaže. Jeigu šį patiekalą gaminate žiemą, galite panaudoti konservuotus pomidorus savo sultyse!

Ingredientai

Nurodymai

  1. Smulkiai supjaustykite svogūną, česnaką ir pomidorus.
  2. Keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite 2 valgomus šaukštus aliejus. Įdėkite svogūnus ir pakepinkite 3-4 minutes. Suberkite česnaką ir pakepkite porą minučių.
  3. Į tą pačią keptuvę sudėkite susmulkintus pomidorus ir pakaitinkite dar 2 minutes.
  4. Supilkite vyną ir virkite apie 5 minutes. Įdėkite druskos ir cukraus.
  5. Kalmarus supjaustykite žiedais arba juostelėmis. Dėkite į keptuvę su padažu. Išmaišykite ir uždėkite keptuvės dangtį. Troškinkite 5 minutes.
  6. Sudėkite susmulkintą baziliką, išmaišykite ir patiekite.
  7. Skanaus!

Kalmarai pomidorų padaže



  • Porcijos: 4
  • Paruošimo laikas: 25
  • Sunkumas: Vid. sunkumo

Siūlome pasigaminti greitą ir skanią vakarienę - Kalmarus pomidorų / vyno padaže. Jeigu šį patiekalą gaminate žiemą, galite panaudoti konservuotus pomidorus savo sultyse!

Ingredientai

Nurodymai

  1. Smulkiai supjaustykite svogūną, česnaką ir pomidorus.
  2. Keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite 2 valgomus šaukštus aliejus. Įdėkite svogūnus ir pakepinkite 3-4 minutes. Suberkite česnaką ir pakepkite porą minučių.
  3. Į tą pačią keptuvę sudėkite susmulkintus pomidorus ir pakaitinkite dar 2 minutes.
  4. Supilkite vyną ir virkite apie 5 minutes. Įdėkite druskos ir cukraus.
  5. Kalmarus supjaustykite žiedais arba juostelėmis. Dėkite į keptuvę su padažu. Išmaišykite ir uždėkite keptuvės dangtį. Troškinkite 5 minutes.
  6. Sudėkite susmulkintą baziliką, išmaišykite ir patiekite.
  7. Skanaus!
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą