Karamelinis bananų pyragas

Pyragai 456 Atnaujinta: 2020 04 12 Įkelta:
Karamelinis bananų pyragas
  • Porcijos: 4
  • Paruošimo laikas: 60 min
  • Sunkumas: Lengva
Spausdinti

Šį nuostabų bananų pyragą labai lengva paruošti. Bananus šiam pyragui geriau imti prinokusius. Kepimo indas turėtų būti sandarus, kadangi išsiskyrusios bananų sultys ir sviestas gali išbėgti ant orkaitės dugno.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Išplakite kiaušinį, cukrų, augalinį aliejų ir grietinę kartu. Plakite plaktuvu iki vientisos masės.
  2. Suberkite išsijotus miltus su kepimo soda ir kepimo milteliais, minkykite tešlą.
  3. Bananus perpjaukite pusiau. Kepimo formą išklokite sviestiniu popieriumi. Į formą įdėkite sviestą ir orkaitėje jį išlydykite. Tolygiai supilkite rudąjį cukrų
  4. Įdėkite bananus su perpjauta puse žemyn. Minutę palaikykite ant viryklės ugnies, tam kad cukrus karamelizuotųsi.
  5. Supilkite tešlą ant viršaus ir išlyginkite.
  6. Dėkite į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių, ir kepkite apie 30-35 minutes. Patikrinkite ar pyragas iškepęs - dantų krapštuku. Išimkite pyragą iš orkaitės ir išimkite iš formos. Patiekite pyragą dar šiltą su ledais.

Karamelinis bananų pyragas



  • Porcijos: 4
  • Paruošimo laikas: 60
  • Sunkumas: Lengva

Šį nuostabų bananų pyragą labai lengva paruošti. Bananus šiam pyragui geriau imti prinokusius. Kepimo indas turėtų būti sandarus, kadangi išsiskyrusios bananų sultys ir sviestas gali išbėgti ant orkaitės dugno.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Išplakite kiaušinį, cukrų, augalinį aliejų ir grietinę kartu. Plakite plaktuvu iki vientisos masės.
  2. Suberkite išsijotus miltus su kepimo soda ir kepimo milteliais, minkykite tešlą.
  3. Bananus perpjaukite pusiau. Kepimo formą išklokite sviestiniu popieriumi. Į formą įdėkite sviestą ir orkaitėje jį išlydykite. Tolygiai supilkite rudąjį cukrų
  4. Įdėkite bananus su perpjauta puse žemyn. Minutę palaikykite ant viryklės ugnies, tam kad cukrus karamelizuotųsi.
  5. Supilkite tešlą ant viršaus ir išlyginkite.
  6. Dėkite į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių, ir kepkite apie 30-35 minutes. Patikrinkite ar pyragas iškepęs - dantų krapštuku. Išimkite pyragą iš orkaitės ir išimkite iš formos. Patiekite pyragą dar šiltą su ledais.
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą