Karpis grietinėje

Žuvis 324 Atnaujinta: 2020 01 15 Įkelta:
Karpis grietinėje
  • Porcijos: 4
  • Paruošimo laikas: 30 min
  • Sunkumas: Lengva
Spausdinti

Pikantiškas receptas - keptas karpis grietinėje su granatais. Tobulas skonis, tobulai vakarienei!

Ingredientai

Nurodymai

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių.
  2. Plaktuve plakite grietinę su svogūnais, imbieru, druska ir pipirais. (Svogūną susmulkinkite peiliu)
  3. Įdėkite žuvį į kepimo indą, užpildykite grietinės padažu. Granatą supjaustykite į 2 dalis. Pusę sėklų sudėkite ant žuvies iš karto.
  4. Žuvį užpilkite nedideliu kiekiu augalinio aliejaus (2–3 šaukštus) ir kepkite įkaitintoje orkaitėje 15 minučių.
  5. Prieš patiekdami, žuvį apibarstykite likusiomis granatų sėklomis.

Karpis grietinėje



  • Porcijos: 4
  • Paruošimo laikas: 30
  • Sunkumas: Lengva

Pikantiškas receptas - keptas karpis grietinėje su granatais. Tobulas skonis, tobulai vakarienei!

Ingredientai

Nurodymai

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių.
  2. Plaktuve plakite grietinę su svogūnais, imbieru, druska ir pipirais. (Svogūną susmulkinkite peiliu)
  3. Įdėkite žuvį į kepimo indą, užpildykite grietinės padažu. Granatą supjaustykite į 2 dalis. Pusę sėklų sudėkite ant žuvies iš karto.
  4. Žuvį užpilkite nedideliu kiekiu augalinio aliejaus (2–3 šaukštus) ir kepkite įkaitintoje orkaitėje 15 minučių.
  5. Prieš patiekdami, žuvį apibarstykite likusiomis granatų sėklomis.
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą