Karštas šokoladas

Gėrimai 389 Atnaujinta: 2020 01 12 Įkelta:
Karštas šokoladas
  • Porcijos: 2
  • Paruošimo laikas: 30 min
  • Sunkumas: Lengva
Spausdinti

Karštas šokoladas - tai nuolatinis žiemos ir rudens laikotarpio palydovas. Kas gali būti geriau nei karšto šokolado puodelis rankose, kai už lango lyja ir pučia žvarbūs vėjai.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Migdolus susmulkinkite ir truputį paskrudinkite orkaitėje.
  2. Supilkite pieną į puodą, įdėkite keturias cinamono lazdeles (galima ir mažiau - pagal skonį), pusiau perpjautą vanilės ankšties gabaliuką ir paskrudintus migdolus.
  3. Pieno neužvirinkite, o tik pašildykite. Tada uždenkite puodą dangčiu ir palikite apie 15min.
  4. Pabuvusį pieną perkoškite per sietelį ir vėl supilkite į puodą, sudėkite sulaužytą šokoladą ir ant nedidelės ugnies, maišant, šildykite kol šokoladas ištirps.
  5. Gero apetito!

Karštas šokoladas



  • Porcijos: 2
  • Paruošimo laikas: 30
  • Sunkumas: Lengva

Karštas šokoladas - tai nuolatinis žiemos ir rudens laikotarpio palydovas. Kas gali būti geriau nei karšto šokolado puodelis rankose, kai už lango lyja ir pučia žvarbūs vėjai.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Migdolus susmulkinkite ir truputį paskrudinkite orkaitėje.
  2. Supilkite pieną į puodą, įdėkite keturias cinamono lazdeles (galima ir mažiau - pagal skonį), pusiau perpjautą vanilės ankšties gabaliuką ir paskrudintus migdolus.
  3. Pieno neužvirinkite, o tik pašildykite. Tada uždenkite puodą dangčiu ir palikite apie 15min.
  4. Pabuvusį pieną perkoškite per sietelį ir vėl supilkite į puodą, sudėkite sulaužytą šokoladą ir ant nedidelės ugnies, maišant, šildykite kol šokoladas ištirps.
  5. Gero apetito!
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti