Karštas vynas

Gėrimai 255 Atnaujinta: 2020 01 13 Įkelta:
Karštas vynas
  • Porcijos: 6
  • Paruošimo laikas: 30 min
  • Sunkumas: Lengva
Spausdinti

Karštas vynas - puikus žiemos švenčių ir kasdieninių vakarų palydovas. Raudonojo vyno ir prieskonių aromatas sukuria jaukumo bei švelnumo kupiną atmosferą.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Į puodą įpilkite raudonąjį vyną, įdėkite imbierą, įmeskite cinamono lazdeles, gvazdikėlių, apelsino žievelę, supilkite apelsino sultis.
  2. Gautą masę pakaitinkite ant nedidelės ugnies ir palikite pastovėti apie 25 minutes.
  3. Įberkite cukrų ir viską pakaitinkite ant mažos ugnies, kol ištirps cukrus.
  4. Skanaus!

Karštas vynas



  • Porcijos: 6
  • Paruošimo laikas: 30
  • Sunkumas: Lengva

Karštas vynas - puikus žiemos švenčių ir kasdieninių vakarų palydovas. Raudonojo vyno ir prieskonių aromatas sukuria jaukumo bei švelnumo kupiną atmosferą.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Į puodą įpilkite raudonąjį vyną, įdėkite imbierą, įmeskite cinamono lazdeles, gvazdikėlių, apelsino žievelę, supilkite apelsino sultis.
  2. Gautą masę pakaitinkite ant nedidelės ugnies ir palikite pastovėti apie 25 minutes.
  3. Įberkite cukrų ir viską pakaitinkite ant mažos ugnies, kol ištirps cukrus.
  4. Skanaus!
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą