Keksas su apelsinais

Keksai 351 Atnaujinta: 2020 01 13 Įkelta:
Keksas su apelsinais
  • Porcijos: 5
  • Paruošimo laikas: 70 min
  • Sunkumas: Vid. sunkumo
Spausdinti

Šis keksas yra labai ypatingas! Puikūs pyragaičiai savaitgalio pusryčiams! Jei norite - į tešlą įpilkite cukruotų vaisių.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 C.
  2. Plakite kiaušinius su cukrumi iki vientisos, tvirtos putos.
  3. Atskirai suplakite apelsiną, plakite su mikseriu. Įpilkite alyvuogių aliejų ir pieną.
  4. Sumaišykite kiaušinių masę su apelsinų mase.
  5. Įmaišykite riešutus, išsijotus miltus ir kepimo miltelius. Švelniai sumaišykite.
  6. Įdėkite tešlą į kepimo formą ir dėkite į orkaitę, kuri turi būti įkaitinta iki 180С. Kepkite 40-50 minučių.
  7. Po 40 minučių patikrinkite keksiuką, pradurdami jį mediniu iešmeliu ar dantų krapštuku.
  8. Pateikite šiltą!

Keksas su apelsinais



  • Porcijos: 5
  • Paruošimo laikas: 70
  • Sunkumas: Vid. sunkumo

Šis keksas yra labai ypatingas! Puikūs pyragaičiai savaitgalio pusryčiams! Jei norite - į tešlą įpilkite cukruotų vaisių.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 C.
  2. Plakite kiaušinius su cukrumi iki vientisos, tvirtos putos.
  3. Atskirai suplakite apelsiną, plakite su mikseriu. Įpilkite alyvuogių aliejų ir pieną.
  4. Sumaišykite kiaušinių masę su apelsinų mase.
  5. Įmaišykite riešutus, išsijotus miltus ir kepimo miltelius. Švelniai sumaišykite.
  6. Įdėkite tešlą į kepimo formą ir dėkite į orkaitę, kuri turi būti įkaitinta iki 180С. Kepkite 40-50 minučių.
  7. Po 40 minučių patikrinkite keksiuką, pradurdami jį mediniu iešmeliu ar dantų krapštuku.
  8. Pateikite šiltą!
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą