Kekso receptas su žemės riešutų sviestu

Keksai 339 Atnaujinta: 2020 03 06 Įkelta:
Kekso receptas su žemės riešutų sviestu
  • Porcijos: 4
  • Paruošimo laikas: 55 min
  • Sunkumas: Lengva
Spausdinti

Puikaus skonio keksas su žemės riešutų sviestu. Į tešlą galite pridėti susmulkintų skrudintų žemės riešutų ir (arba) šokolado, jei norite paįvairinti skonį.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Į dubenį sudėkite šiuos ingredientus: cukrų, kiaušinius, grietinę, žemės riešutų sviestą ir aliejų. Plakite iki vientisos masės.
  2. Įkratykite druskos ir miltų, išsijotų su kepimo milteliais, minkykite tešlą.
  3. Paimkite keksų kepimo formą ir ištepkite sviestu. Supilkite kekso masę į formą ir dėkite į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių. Kepkite apie 45 minutes. Patikrinti ar jau iškepęs galite degtuku įsmeigiant jį į keksą, jei ištrauksite degtuką sausą, reiškia, kad keksas jau iškepė.
  4. Keksą išimkite iš formos, atvėsinkite ir patiekite.

Kekso receptas su žemės riešutų sviestu



  • Porcijos: 4
  • Paruošimo laikas: 55
  • Sunkumas: Lengva

Puikaus skonio keksas su žemės riešutų sviestu. Į tešlą galite pridėti susmulkintų skrudintų žemės riešutų ir (arba) šokolado, jei norite paįvairinti skonį.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Į dubenį sudėkite šiuos ingredientus: cukrų, kiaušinius, grietinę, žemės riešutų sviestą ir aliejų. Plakite iki vientisos masės.
  2. Įkratykite druskos ir miltų, išsijotų su kepimo milteliais, minkykite tešlą.
  3. Paimkite keksų kepimo formą ir ištepkite sviestu. Supilkite kekso masę į formą ir dėkite į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių. Kepkite apie 45 minutes. Patikrinti ar jau iškepęs galite degtuku įsmeigiant jį į keksą, jei ištrauksite degtuką sausą, reiškia, kad keksas jau iškepė.
  4. Keksą išimkite iš formos, atvėsinkite ir patiekite.
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą