Kepta duona su grietinės padažu

Užkandžiai 226 Atnaujinta: 2020 01 21 Įkelta:
Kepta duona su grietinės padažu
  • Porcijos: 4
  • Paruošimo laikas: 20 min
  • Sunkumas: Lengva
Spausdinti

Pats geriausias, skanus keptos duonos su grietinės-krapų padažu receptas. Išbandykite su grietine, sužinosite kaip tai skanu! Lietuviškas RECEPTAS!

Ingredientai

Nurodymai

  1. Supjaustykite duoną į pailgus gabaliukus ir kepkite rafinuotame saulėgrąžų aliejuje iš abiejų pusių. Kepkite maždaug po minutę iš kiekvienos pusės. Duona turi lengvai apskrusti (paruduoti).
  2. Padėkite iškeptos duonos gabaliukus ant pjaustymo lentos ir įtrinkite iš abiejų pusių su česnako skiltelėmis.
  3. Duona paruošta. Gali valgyti ir taip, bet žemiau aprašau, kaip pasidaryti skanų padažą.
  4. Grietinę sumaišykite su smulkiai supjaustytais šviežiais krapais ir dviem skiltelėmis česnako, įberkite žiupsnelį druskos.
  5. Viskas! Skanaus.

Kepta duona su grietinės padažu



  • Porcijos: 4
  • Paruošimo laikas: 20
  • Sunkumas: Lengva

Pats geriausias, skanus keptos duonos su grietinės-krapų padažu receptas. Išbandykite su grietine, sužinosite kaip tai skanu! Lietuviškas RECEPTAS!

Ingredientai

Nurodymai

  1. Supjaustykite duoną į pailgus gabaliukus ir kepkite rafinuotame saulėgrąžų aliejuje iš abiejų pusių. Kepkite maždaug po minutę iš kiekvienos pusės. Duona turi lengvai apskrusti (paruduoti).
  2. Padėkite iškeptos duonos gabaliukus ant pjaustymo lentos ir įtrinkite iš abiejų pusių su česnako skiltelėmis.
  3. Duona paruošta. Gali valgyti ir taip, bet žemiau aprašau, kaip pasidaryti skanų padažą.
  4. Grietinę sumaišykite su smulkiai supjaustytais šviežiais krapais ir dviem skiltelėmis česnako, įberkite žiupsnelį druskos.
  5. Viskas! Skanaus.
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą