Kepta kalakutiena su svarainiais

Mėsa 387 Atnaujinta: 2020 02 15 Įkelta:
Kepta kalakutiena su svarainiais
  • Porcijos: 6
  • Paruošimo laikas: 80 min
  • Sunkumas: Lengva
Spausdinti

Puikaus skonio kalakuto ketvirčiai arba šlaunelės su svarainiais. Lengvas receptas, bet skanus patiekalas jūsų šeimai!

Ingredientai

Nurodymai

  1. Kalakutienos ketvirčius arba šlauneles įtrinkite aliejumi, druska, pipirais, džiovintų česnakų ir svogūnų mišiniu.
  2. Paruoštą mėsą įdėkite į ugniai atsparią formą ir kiškite į orkaitę, įkaitintą iki 170 laipsnių temperatūros. Kepkite apie 30 minučių.
  3. Tuo tarpu paruoškite svarainius - supjaustykite juos, pašalinkite šerdį ir sėklas, supjaustykite minkštimą į vidutinio dydžio gabaliukus. Sudėkite į dubenį, įpilkite cukraus, druskos ir medaus. Sumaišykite.
  4. Po pusvalandžio išimkite kalakutieną iš orkaitės ir apipilkite paruoštu svarainių, cukraus ir medaus mišiniu.
  5. Vėl dėkite į orkaitę, padidinkite temperatūrą iki 180 laipsnių ir kepkite dar maždaug 30 minučių, kol kalakutiena pilnai iškeps ir svarainiai suminkštės. Kalakutieną išimkite iš formos ir leiskite pabūti po folija kambario temperatūroje.

Kepta kalakutiena su svarainiais



  • Porcijos: 6
  • Paruošimo laikas: 80
  • Sunkumas: Lengva

Puikaus skonio kalakuto ketvirčiai arba šlaunelės su svarainiais. Lengvas receptas, bet skanus patiekalas jūsų šeimai!

Ingredientai

Nurodymai

  1. Kalakutienos ketvirčius arba šlauneles įtrinkite aliejumi, druska, pipirais, džiovintų česnakų ir svogūnų mišiniu.
  2. Paruoštą mėsą įdėkite į ugniai atsparią formą ir kiškite į orkaitę, įkaitintą iki 170 laipsnių temperatūros. Kepkite apie 30 minučių.
  3. Tuo tarpu paruoškite svarainius - supjaustykite juos, pašalinkite šerdį ir sėklas, supjaustykite minkštimą į vidutinio dydžio gabaliukus. Sudėkite į dubenį, įpilkite cukraus, druskos ir medaus. Sumaišykite.
  4. Po pusvalandžio išimkite kalakutieną iš orkaitės ir apipilkite paruoštu svarainių, cukraus ir medaus mišiniu.
  5. Vėl dėkite į orkaitę, padidinkite temperatūrą iki 180 laipsnių ir kepkite dar maždaug 30 minučių, kol kalakutiena pilnai iškeps ir svarainiai suminkštės. Kalakutieną išimkite iš formos ir leiskite pabūti po folija kambario temperatūroje.
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą