Keptas uogų ir skrebučių desertas prancūziškai

Desertai 190 Atnaujinta: 2020 01 23 Įkelta:
Keptas uogų ir skrebučių desertas prancūziškai
  • Porcijos: 6
  • Paruošimo laikas: 20 min
  • Sunkumas: Lengva
Spausdinti

Puikus receptas SAVAITGALIUI! Patiks ne tik Jums, bet ir Jūsų vaikams! Lengvas patiekalas.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių.
  2. Kiaušinius išplakite su kvapniu ir saldžiu prieskonių mišiniu. Kepimo indą sutepkite 1 šaukšteliu sviesto.
  3. Duoną supilkite į dubenį ir gerai įmaišykite kartu su kiaušinių mišiniu (tai galite dieną prieš kepant šį desertą, kad įsigertų kiaušinis).
  4. Ant duonos užtepkite likusį sviestą ir kepkite 10–12 minučių iki auksinės spalvos.
  5. Ant deserto viršaus sudėkite šviežias uogas, apipilkite klevų sirupu ir pabarstykire rudojo cukraus.
  6. Pateikti galite su graikišku jogurtu.

Keptas uogų ir skrebučių desertas prancūziškai



  • Porcijos: 6
  • Paruošimo laikas: 20
  • Sunkumas: Lengva

Puikus receptas SAVAITGALIUI! Patiks ne tik Jums, bet ir Jūsų vaikams! Lengvas patiekalas.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių.
  2. Kiaušinius išplakite su kvapniu ir saldžiu prieskonių mišiniu. Kepimo indą sutepkite 1 šaukšteliu sviesto.
  3. Duoną supilkite į dubenį ir gerai įmaišykite kartu su kiaušinių mišiniu (tai galite dieną prieš kepant šį desertą, kad įsigertų kiaušinis).
  4. Ant duonos užtepkite likusį sviestą ir kepkite 10–12 minučių iki auksinės spalvos.
  5. Ant deserto viršaus sudėkite šviežias uogas, apipilkite klevų sirupu ir pabarstykire rudojo cukraus.
  6. Pateikti galite su graikišku jogurtu.
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą