Kepti kalmarai su česnakiniu padažu

Užkandžiai 276 Atnaujinta: 2020 04 25 Įkelta:
Kepti kalmarai su česnakiniu padažu
  • Porcijos: 4
  • Paruošimo laikas: 30 min
  • Sunkumas: Vid. sunkumo
Spausdinti

Laikas jūros gėrybėms! Kepsime kalmarus - paprastoje kiaušinių tešloje. Patiekite su greitu česnako padažu, pagamintu iš grietinės ir majonezo.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Paruoškite padažą. Norėdami tai padaryti, įdėkite į dubenį visus išvardintus ingredientus padažui (česnakus susmulkinkite trintuvės pagalba).
  2. Išmaišykite ir palikite šaldytuve.
  3. Supjaustykite kalmarus į žiedus ar juosteles. Sudėkite į dubenį.
  4. Įmuškite kiaušinius, įdėkite druskos ir krakmolo.
  5. Sumaišykite. Ant vidutinės ugnies įkaitinkite keptuvę su tiek aliejaus, kad kepdami kalmarai joje plūduriuotų. Apkepkite iki aukso rudos spalvos, tai truks vos kelias minutes. Išimkite kiaurasamčiu ir padėkite ant popierinio rankšluosčio kad aliejaus perteklius nuvarvėtų. Patiekite su padažu.

Kepti kalmarai su česnakiniu padažu



  • Porcijos: 4
  • Paruošimo laikas: 30
  • Sunkumas: Vid. sunkumo

Laikas jūros gėrybėms! Kepsime kalmarus - paprastoje kiaušinių tešloje. Patiekite su greitu česnako padažu, pagamintu iš grietinės ir majonezo.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Paruoškite padažą. Norėdami tai padaryti, įdėkite į dubenį visus išvardintus ingredientus padažui (česnakus susmulkinkite trintuvės pagalba).
  2. Išmaišykite ir palikite šaldytuve.
  3. Supjaustykite kalmarus į žiedus ar juosteles. Sudėkite į dubenį.
  4. Įmuškite kiaušinius, įdėkite druskos ir krakmolo.
  5. Sumaišykite. Ant vidutinės ugnies įkaitinkite keptuvę su tiek aliejaus, kad kepdami kalmarai joje plūduriuotų. Apkepkite iki aukso rudos spalvos, tai truks vos kelias minutes. Išimkite kiaurasamčiu ir padėkite ant popierinio rankšluosčio kad aliejaus perteklius nuvarvėtų. Patiekite su padažu.
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą