Keptos kiaulienos sprandinės su garstyčių padažu receptas

Mėsa 211 Atnaujinta: 2020 06 01 Įkelta:
Keptos kiaulienos sprandinės su garstyčių padažu receptas
  • Porcijos: 8
  • Paruošimo laikas: 105 min
  • Sunkumas: Vid. sunkumo
Spausdinti

Pasigaminę šią kiaulienos sprandinę, apsilaižysite pirštus... Tobulo minkštumo ir skonio! Garnyro patarimas: Pasikepkite ant grotelių daržoves, bulves ir pankolio!

Ingredientai

Nurodymai

  1. Įkaitinkite anglį kepsninėje. Ją kaitinkite kartu su rinktuvu, kad surinktumėte riebalus iki 220 ° C.
  2. Ant grotelių uždėkite kiaulienos sprandinę. Garstyčiomis įtrinkite kiaulienos sprandinę.Rozmarino lapelius smulkiai supjaustykite. Pagardinkite kiaulienos sprandinę jūros druska ir rozmarinais.
  3. Padažui atidėkite 2 šaukštus rozmarino.
  4. Uždėkite kiaulienos sprandinę ant grotelių ir termometro zondą į mėsos centrą. Uždarykite kepsninę ir nustatykite 58 ° C temperatūrą. Leiskite mėsai kepti, kol bus pasiekta nustatyta temperatūra, tai užtruks apie 75 minutes.
  5. Pasiekę nustatytą temperatūrą, išimkite kiaulienos sprandinę.
  6. Ketaus puode sumaišykite garstyčias, medų ir rozmariną. Padėkite puodą ant grotelių, uždarykite kupolą ir keletą minučių kaitinkite.
  7. Kiaulienos sprandinę supjaustykite gražiais griežinėliais ir patiekite su garstyčių padažu.
  8. Skanaus!

Keptos kiaulienos sprandinės su garstyčių padažu receptas



  • Porcijos: 8
  • Paruošimo laikas: 105
  • Sunkumas: Vid. sunkumo

Pasigaminę šią kiaulienos sprandinę, apsilaižysite pirštus... Tobulo minkštumo ir skonio! Garnyro patarimas: Pasikepkite ant grotelių daržoves, bulves ir pankolio!

Ingredientai

Nurodymai

  1. Įkaitinkite anglį kepsninėje. Ją kaitinkite kartu su rinktuvu, kad surinktumėte riebalus iki 220 ° C.
  2. Ant grotelių uždėkite kiaulienos sprandinę. Garstyčiomis įtrinkite kiaulienos sprandinę.Rozmarino lapelius smulkiai supjaustykite. Pagardinkite kiaulienos sprandinę jūros druska ir rozmarinais.
  3. Padažui atidėkite 2 šaukštus rozmarino.
  4. Uždėkite kiaulienos sprandinę ant grotelių ir termometro zondą į mėsos centrą. Uždarykite kepsninę ir nustatykite 58 ° C temperatūrą. Leiskite mėsai kepti, kol bus pasiekta nustatyta temperatūra, tai užtruks apie 75 minutes.
  5. Pasiekę nustatytą temperatūrą, išimkite kiaulienos sprandinę.
  6. Ketaus puode sumaišykite garstyčias, medų ir rozmariną. Padėkite puodą ant grotelių, uždarykite kupolą ir keletą minučių kaitinkite.
  7. Kiaulienos sprandinę supjaustykite gražiais griežinėliais ir patiekite su garstyčių padažu.
  8. Skanaus!
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą