Keptos krevetės

Žuvis 273 Atnaujinta: 2020 01 15 Įkelta:
Keptos krevetės
  • Porcijos: 4
  • Paruošimo laikas: 15 min
  • Sunkumas: Lengva
Spausdinti

Ypač paprastas ir lengvas patiekalas - keptos krevetės. Lengvai nustebinsite svečius ar artimuosius.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Ant stiprios ugnies įkaitinkite gilią keptuvę, supilkite aliejų.
  2. Įdėkite česnako skilteles ir kepkite maišant 30 sekundžių. Neprideginkite česnakų!
  3. Krevetes sudėkite į keptuvę. Ten pat supilkite vyną, įberkite druskos, pipirų, išmaišykite.
  4. Virkite 5–7 minutes, pabaigoje pridėkite susmulkintą baziliką, petražoles, supilkite pusę citrinos sulčių ir išmaišykite.

Keptos krevetės



  • Porcijos: 4
  • Paruošimo laikas: 15
  • Sunkumas: Lengva

Ypač paprastas ir lengvas patiekalas - keptos krevetės. Lengvai nustebinsite svečius ar artimuosius.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Ant stiprios ugnies įkaitinkite gilią keptuvę, supilkite aliejų.
  2. Įdėkite česnako skilteles ir kepkite maišant 30 sekundžių. Neprideginkite česnakų!
  3. Krevetes sudėkite į keptuvę. Ten pat supilkite vyną, įberkite druskos, pipirų, išmaišykite.
  4. Virkite 5–7 minutes, pabaigoje pridėkite susmulkintą baziliką, petražoles, supilkite pusę citrinos sulčių ir išmaišykite.
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą