Keptų pievagrybių su žolelėmis receptas

Grybai 117 Atnaujinta: 2020 03 06 Įkelta:
Keptų pievagrybių su žolelėmis receptas
  • Porcijos: 4 žm.
  • Paruošimo laikas: 40 min
  • Sunkumas: Lengva
  • Įvertinkite:
Spausdinti

Puikus receptas pievagrybių mėgėjams. Su tam tikrai pakeitimais - taip pat tinka veganams ir vegetarams. Šis patiekalas gali būti skanus garnyras prie mėsos ar puikus užkandis.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Nuplaukite pievagrybius. Grybus supjaustykite į 2–4 dalis, atsižvelgiant į dydį.
  2. Ištirpinkite sviestą, suberkite tarkuotą česnaką, Provanso žoleles, druską, pipirus ir įpilkite acto.
  3. Supilkite mišinį į dubenį su grybais ir sumaišykite.
  4. Leiskite grybus pasimarinuoti 15-20 minučių, tada perkelkite į ugniai atsparią formą ir dėkite į orkaitę, įkaitintą iki 200 laipsnių. Kepkite 15-20 minučių, proceso metu porą kartų pamaišykite.
  5. Pabarstykite iškeptus pievagrybius žolelėmis ir patiekite.

Keptų pievagrybių su žolelėmis receptas



  • Porcijos: 4 žm.
  • Paruošimo laikas: 40
  • Sunkumas: Lengva

Puikus receptas pievagrybių mėgėjams. Su tam tikrai pakeitimais - taip pat tinka veganams ir vegetarams. Šis patiekalas gali būti skanus garnyras prie mėsos ar puikus užkandis.

Ingredientai

Nurodymai

  1. Nuplaukite pievagrybius. Grybus supjaustykite į 2–4 dalis, atsižvelgiant į dydį.
  2. Ištirpinkite sviestą, suberkite tarkuotą česnaką, Provanso žoleles, druską, pipirus ir įpilkite acto.
  3. Supilkite mišinį į dubenį su grybais ir sumaišykite.
  4. Leiskite grybus pasimarinuoti 15-20 minučių, tada perkelkite į ugniai atsparią formą ir dėkite į orkaitę, įkaitintą iki 200 laipsnių. Kepkite 15-20 minučių, proceso metu porą kartų pamaišykite.
  5. Pabarstykite iškeptus pievagrybius žolelėmis ir patiekite.
Dalinkitės šiuo receptu su draugais:

Jums taip pat gali patikti

Parašyti komentarą

Naujienos

Įveskite savo el. paštą, kad gautumėte naujausius receptus.